Beyazperdem
Rihanna
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Robyn Rihanna Fenty

Sahne adı

RiRi

Uyruk Barbadoslu
Doğum tarihi 20 Şubat 1988 (Saint Michael, Barbados)
Yaş 30
6
yıllık kariyer
6
film ve dizi

Filmografi

Ocean's 8
Ocean's 8
15 Haziran 2018
Evim
Evim
27 Mart 2015
Annie
Annie
24 Nisan 2015
Buraya Kadar
Buraya Kadar
18 Ekim 2013
Battleship
Battleship
20 Nisan 2012
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

20 Fotoğraf

Haber

George Clooney Bu Yılın En Çok Kazananı Oldu!
HABERLER - Yapım Aşamasında
17 Temmuz 2018 Salı
Rihanna Sonunda Bates Motel’e Giriş Yaptı
HABERLER - Gündemdeki Diziler
20 Mart 2017 Pazartesi
Dizi nasıl ilerleyecek?
Rihanna Leos Carax'ın Annette İsimli Filminde Yer Almayacağını Açıkladı!
HABERLER - Yapım Aşamasında
19 Mart 2017 Pazar
Rihanna basında dolaşan söylentilere açıklık getirdi...
19 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top