Hesabım
    Korku Seansı 2'nin de Spin-off'u Gelecek!

    Korku Seansı 2'nin kötü varlığı da kendi filmine kavuşuyor!

    Gişede büyük beğeni kazanan Korku Seansı'nın devam halkası Korku Seansı 2 de spin-off geleneğini bozmadı. İlk filmin 2014 yılında gelen spin-off projesi Anabelle'in ardından Korku Seansı 2 de kendi kötü karakteriyle spin-off projesi yoluna gidiyor.

    Dünyaca ünlü paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ın araştırdıkları gizemli davaları konu alan serinin 2. devam halkasında uzman çift 1977'de İngiltere'de gerçekleşen bir musallat vakasını ele alıyor. The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre filmin senaristi David Leslie Johnson çoktan spin-off projesi için senaryo hazırlıklarına başladı. Filmin ismi de içeriğini net biçimde özetler nitelikte The Nun olacak. The Nun karakterinin senaryoda asıl kötü karakter olarak düşünülmediği, filmin çekimleri bitmeye yaklaştığında eklenen bir karakter olduğunu da ekleyelim. Filmin orijinal senaryosunda filmin asıl kötü adamı boynuzlu bir iblis olarak planlanmıştı.

    Spin-off projeleri derken Annabelle'in devam halkası Annabelle 2 için de hazırlıklar sürüyor. David F. Sandberg'in yönetmenliğini üstleneceği yapım Amerika'da 19 Mayıs 2017'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top