Hesabım
    Helen Mirren Hızlı ve Öfkeli'nin Kadrosuna Katıldı!

    Altın Küre ödüllü ünlü oyuncu Hızlı ve Öfkeli'nin ekibine dahil oldu!

    Oscar, BAFTA, Emmy, Altın Küre ve SAG ödüllerine sahip ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Helen Mirren Hızlı ve Öfkeli filminin ekibine katılmaktan mutluluk duyduğunu açıkladı! Ünlü yıldızın filmdeki rolü şu an için belirsiz.

    Ünlü yıldız kendisine yöneltilen arabalar ile arasının nasıl olduğu sorusuna; "Araç kullanmayı her zaman sevmişimdir, bana izin verildiği sürece. Ama bakalım, bu filmde birçok yeni ve değişik şeyler olacağa benziyor. Farklı alanlardaki filmlerde oynamayı her zaman sevdim. Ciddi, bağımsız ve hayran ktlesi olan filmleri severim, benim için önemli olan iyi bir senaryosu olması ve özen gösterilerek yapılması" cevabını verdi.

    Sakin OlAdalet Peşinde gibi filmlerle tanıdığımız  F.Gray Gary'nin yönetmenliğini üstleneceği filmin kötü karakteri olarak Mad Max: Fury Road'un Furiosa'sı Charlize Theron'un seçildiği biliniyordu. Oscar ödüllü güzel yıldız kadroda Michelle RodriguezJordana BrewsterChris “Ludacris” BridgesElsa PatakyLucas BlackVin DieselDwayne JohnsonTyrese Gibson ve Jason Statham'a eşlik edecek. Game of Thrones'un yıldızlarından Kristofer Hivju da filmde kötü adam tarafında olacak.

    Hızlı ve Öfkeli 8 14 Nisan 2017'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Hızlı ve Öfkeli Serisinin Vizyon Tarihleri Belli Oldu!
    • Hızlı ve Öfkeli 8'den İlk Poster Geldi!
    • Hızlı ve Öfkeli 8 Filminden Yeni Görüntüler Gelmeye Devam Ediyor!
    • Hızlı ve Öfkeli 8'den Charlize Theron'lu İlk Kare!
    • Hızlı ve Öfkeli 8'den Yeni Set Kareleri!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top