Hesabım
    Korku Seansı 3'ten Haber Var!

    Korku Seansı serisinin yönetmeninden devam halkası açıklaması!

    James Wan

    Gişede büyük beğeni kazanan Korku Seansı'nın devam halkası Korku Seansı 2 şu sıralar sinema salonlarında fırtına gibi esiyor. Serinin 2. filmi henüz hala vizyonda iken serinin 3. filmine dair gelişmeler gelmeye başladı.

    Serinin yönetmeni James Wan IGN'e verdiği röportajda serinin önümüzdeki devam halkası için aklındakileri açıkladı. Dünyaca ünlü paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ın araştırdıkları birçok vaka olduğunu söyleyen yönetmen, "Eğer başka bir film yapacak kadar şanslı olursak anlatılacak çok şey var" diye konuştu. Israr üzerine cevabını derinleştirerek daha çok detay veren yönetmen aklında 3. filme konu olabilecek belirli bir vakanın olduğunu da belirterek, "Hangisi olduğunu söylemeyeceğim ancak serinin ilk 2 filmi 70'li yıllarda yaşanmış olaylardı. Serinin 3. filminin ise 80'li yıllarda geçmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

    Warren'ların araştırdıkları gizemli davaları konu alan serinin 2. devam halkasında uzman çift 1977'de İngiltere'de gerçekleşen bir musallat vakasını ele alıyor. The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre filmin senaristi David Leslie Johnson çoktan spin-off projesi için senaryo hazırlıklarına başladı. Spin-off filmin ismi de içeriğini net biçimde özetler nitelikte The Nun olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Korku Seansı 2'den Set Fotoğrafları!
    • Korku Seansı 2'den İlk Fotoğraf!
    • Bu Yılın Korku Ajandasında Neler Var?
    • Korku Seansı 2'den Taze Poster!
    • Korku Seansı 2'den 360 Derecelik Kabus Video!
    • Korku Seansı 2'nin de Spin-off'u Gelecek!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top