Hesabım
    Recep İvedik 5 Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Sevilen yerli komedi serisi Recep İvedik 5. devam halkasıyla geliyor!

    Dördüncü filmiyle tüm zamanların seyirci rekorunu elinde bulunduran Recep İvedik serisi yerli gişelerde her filmiyle zirveye çıkmayı başarmıştı. Sevilen serinin 5. devam halkası için çalışmaların devam ettiği de bilinenler arasındaydı. Nihayet Recep İvedik 5 için vizyon tarihi de açıklandı.

    İlk 3 filmi birer yıl arayla gelen serinin 4. filmi ise seyircilerini 4 yıl bekletmişti. 2015 yılında vizyona giren 4. devam halkasının ardından gelen yeni film için ise 17 Şubat 2017 tarihi seçildi. Böylece filmler arasındaki aralık bir önceki kadar uzun olmayacak. Şahan Gökbakar'ın ikonik bir hal alan tiplemesi Recep İvedik'in yeni maceralarını anlatacak olan film için cast arayışı da devam ediyor. Başarılı komedyen son gelişmeleri şahsi Instagram hesabından duyuruyor.

    👑EFSANE GERİ DÖNÜYOR👑 RECEP İVEDİK 5 için cast seçmeleri başladı.. Her filmimizde olduğu gibi yine, yeni yüzlere ve yeteneklere kapımızı açıyoruz!!! Filmde rol almak isteyen herkesi özgeçmişini,fotograflarını ve varsa videolarını recepivedik5film@gmail.com adresine yollamaya davet ediyorum. Belli mi olur belki de karşılıklı oynarsınız benimle... İsmime tıkla, link karşında!

    Şahan Gökbakar (@sahangokbakar) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top