Hesabım
    ABD Box Office'te Kötülerin Egemenliği!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta da liderlik gizli teşkilatların kirli sırlarında kaldı!

    Bu hafta box office listesinin galibi değişmedi. Vizyona girdiği hafta liderliği ele geçiren Suicide Squad: Gerçek Kötüler bu hafta da zirveyi kaptırmadı. Listenin 1. sırasını alan DC Comics uyarlaması 3. haftasında 20,7 milyon dolar kazandı. Seth Rogen'ın senaryosunu ve seslendirmesini üstlendiği Sausage Party animasyonu bu hafta da ilk 3'e girmeyi başararak 15,3 milyon dolar kazandı. Listenin 2. sırasına yerleşen yapım bu hafta, geçtiğimiz haftaki yerini korumayı başardı. Listenin 3. filmi ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Vurguncular oldu. Taze savaş komedisi ilk haftasında 14,3 milyon dolarlık açılışla ilk 3'e girmeyi başardı.

    Listenin ilk 3'nün takip eden yapım ise vizyonun taze filmi Kubo ve Sihirli Telleri oldu. Başarılı bir açılış yapan animasyon filmi 12,6 milyon dolar kazandı. Listeyi yarılayan film de yine bir taze yapım oldu. Açılışını 11,3 milyon dolar ile yapan Ben-Hur 100 milyon dolarlık bütçesini çıkarmak konusunda zorlanacağının sinyallerini verdi. Listenin 6. filmi ise fantastik uyarlama Pete ve Ejderhası oldu. Fantastik bir arkadaşlığı işleyen film 2. haftasında 11,3 milyon dolar elde etti. Listenin geçen haftaya göre 2 sıra gerileyerek 7. sırasını alan film ise vizyondaki 4. haftasını kutlayan Eyvah Annem Dağıttı oldu. Mila Kunis başrollü komedi yapımı bu hafta itibariyle 8 milyon dolar kazanarak 20 milyon dolarlık bütçesini dörde katlamayı başardı. 

    Listenin 4 sıra gerileyerek 8. sırasını alan yapım ise %29'luk bir düşüş yaşayan Jason Bourne oldu. Matt Damon'ı ikonik rolüyle tekrar buluşturan devam halkası 4. haftasonunda 7,9 milyon dolar kazanarak bütçesinin 20 milyon dolar üstüne çıkmayı başarabildi. Listenin 9. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra gerileyen Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı yer aldı. Modern fabl türü animasyon yapım  vizyondaki 7. haftasında 5,7 milyon dolar kazandı. Listenin son filmi ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan Florence oldu. Eğlenceli biyografik yapım beklenen altında bir seyir izleyerek 4,3 milyon dolar kazandı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top