Hesabım
    Shakespeare 4 Filmle 4 Şehirde!

    Shakespeare filmleri 8 Eylül’de izleyiciyle buluşuyor.

    İngiliz edebiyatının baş tacı Shakespeare ölümünün 400. yıldönümünde ülkemizde de unutulmuyor!

    Dünyanın en popüler oyun yazarı William Shakespeare’in eserlerini kutlayan dünya çapındaki etkinlik programı Shakespeare Lives / Shakespeare Yaşıyor Türkiye'de de sanatseverlerle bir araya gelecek. British Council ve Başka Sinema işbirliğiyle izleyicilerle buluşacak olan film gösterimleri 4 ile yayılacak.

    İstanbul, Bursa, Eskişehir ve Antalya’da gerçekleşecek olan gösterim seçkisinde Kenneth Branagh’ın hem yönetmenliğini hem başrolünü üstlendiği, Emma Thompson ve Keanu Reeves gibi yıldızlı kadrosuyla öne çıkan 1993 yapımı Kuru Gürültü; Usta oyuncu Ian McKellen’ın III. Richard’a hayat verdiği Richard Loncraine’in 1995 yapımı uyarlaması III. Richard; Michael Fassbender’in Shakespeare’in ölümsüz karakterine bambaşka bir yorum kattığı 2015’in en çok ses getiren yapımlarından Macbeth; Manchester Royal Exchange Tiyatrosu’ndaki büyük ses getiren ve kapalı gişe oynayan, Hamlet’in benzersiz bir performans örneği olan Maxine Peake’ten Hamlet seyircilerle buluşacak.

    1 gün sürecek ve katılımın ücretsiz olaacağı gösterimler kapasiteyle sınırlı olacak. Gösterimi yapılacak filmler hakkında düzenlenen kısa online yarışma ile sürpriz ödüller de kazanmak mümkün. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top