Hesabım
    Cemal Toktaş ve Nergis Öztürk, Taşra Kabare Geliyor!

    Sevilen oyuncular deneyimlerini ve yeteneklerini Kadıköy Taşra Kabare'de sürdürmeye devam edecekler!

    Sinema ve televizyonun sevilen oyuncuları olan Cemal Toktaş ve Nergis Öztürk’ün 2015 yılında beraber kurdukları ve arabesk-pop-caz-alaturka bir yapılanmaya sahip olan, kültür sanat yapım merkezi Taşra Kabare, Kadıköy’de kendi mekânına 1 Ekim Cumartesi günü itibariyle kavuşuyor. İki kattan oluşan Taşra Kabare’nin Kabare Katı yemek ve sanatı buluştururken, Sofa Katı ise tiyatro dünyasının en gözde sahnelerinden birine dönüşme hedefi taşıyor.  

    Taşra Kabare, 200 kişiyi ağırlayacak restoranı ve kabare sahnesiyle İstanbul'un özellikle Anadolu yakasında yemek ve eğlence kültürüne yeni bir soluk getirime hedefi taşıyor; ayrıca 120 kişilik blackbox salonu Sofa da tiyatro dünyasının en gözde sahnelerinden biri olarak planlanıyor. Taşra Kabre’nin ziyaretçilere soluk aldıracak bahçe bölümü de bulunuyor. Alınan bilgilere göre Taşra Kabare’nin Kabare Katı’nın konsepti, 19. yüzyıl Fransa ve İngiltere’sindeki kabare mekanlarından esinlenerek hazırlandı. Sürpriz gösterilerin sahnelenmesi ve akustik konserlerin ev rahatlığında izlenebilmesi için her türlü konfor ve teknik detayın eklendiği de aktarılıyor. 

    Taşra Kabere'yi hayata geçiren Cemal Toktaş ve Nergis Öztürk daha önce Doktorlar  ve Böyle Bitmesin dizilerinde de karşılıklı rol almışlardı. 

    Daha detaylı bilgi, rezervasyon için: www.tasrakabare.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top