Hesabım
    The Crow'un Çekimleri Çok Yakında Başlıyor!

    Uzun yıllardır beklenen The Crow'un yeniden çekimi için başlangıç tarihi belli oldu.

    2008'den beri yeniden çekileceği bir rivayet gibi dolaşan klasikleşmiş film The Crow(1994) bu kez gerçekten çekiliyor! Çekimler Ocak 2017'de başlayacak.

    Orijinal filmde Bruce Lee'nin oğlu olan Brandon Lee filmin başrolünde yer almış fakat genç oyuncu çekimler esnasında sette gerçekleşen bir kaza sonucu 31 Mart 1993'te hayatını kaybetmişti. Filmin başrol karakteri, intikam almak için karga olarak geri gelen rock-star, Eric Draven'ı bu defa kimin canlandıracağı konusunda şimdiye kadar dört isim duymuştuk fakat Game of Thrones ve Justice League'in sevilen oyuncusu Jason Momoa filmi yeniden çekecek yönetmen Corin Hardy ile kendi instagram hesabına "anlaşma kutlaması" açıklaması ile fotoğraf koyunca diğer iki isim olan Tom Hiddleston, Jack Huston ve Luke Evans ihtimali ortadan kalkmış oldu. 

    Vizyon tarihi henüz belli olmayan film 1994 yapımlı kült filmden değil, direkt olarak James O'Barr'ın çizgi romanından uyarlanacak. 94 yapımı film de bu çizgi romandan uyarlanmış ve Alex Proyas tarafından yönetilmişti. Film, evliliklerinden bir gece önce öldürüldükten sonra kendisinin ve nişanlısının intikamını almak için geri dönen bir adamı konu alıyordu. James O’Barr'ın nişanlısı Bethany’yi trajik bir trafik kazasında kaybetmesinin ardından çizimlerine başladığı çizgi roman serisi O'Barr'ın gazetede okuduğu, Detroit’te bir çiftin 20 dolarlık nişan yüzükleri için öldürülmesi haberinden ilham alıyordu. Filmde yer alan çete üyesi karakterlere verilen isimler olan T-Bird, Tin-Tin, Top Dollar, Skank ve Funboy da Detroit'in gerçek çete üyelerinin isimleriydi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top