Hesabım
    Titanic Live İzleyenleri Büyüledi!

    28 ve 29 Ekim akşamlarında gerçekleşen Titanic Live etkinliği ile görsel şölen muhteşem orkestra ile buluştu!

    Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 1001 Film listesinde yer alan, En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödüllerinin yanı sıra filmin aldığı 11 Oscar'dan ikisinin En İyi Orijinal Film Müziği ile En İyi Orijinal Şarkı olduğunu ve film müziklerinden oluşan albümün ise dünya çapında 30 milyon sattığını Titanik filmi bu kez Senfoni Orkestrası eşliğinde altyazılı olarak seyircilerle buluştu.

    Hollywood’un deneyimli isimlerinden Ernst van Tiel şefliğinde 120 kişilik Sinema Senfoni Orkestrası ve Korosu ile Zorlu PSM Ana Tiyatro’da seyircilerle buluşan kült film etkileyici bir girişle başladı. Romantik yapımın en vurucu sahnelerinde temposu artan etkinlikte seyirciler görsel şölen yaşadı. İzleyicilerin büyülenmiş bir şekilde ayrıldığı etkinlik, 2016 boyunca Stuttgart, Osaka, Münih, Tokyo ve Nürnberg’i dolaştıktan sonra Amerika Birleşik Devletleri galasını 30 Temmuz'da Illinois'de gerçekleştirmişti. Türkiye galasını 28 ve 29 Ekim akşamları üst üste 2 akşam gerçekleştiren etkinlikte katılım da bir hayli yoğundu. Neredeyse boş koltuğun olmadığı etkinlik seyirciler tarafından pür dikkat bir şekilde izlenildi. Zorlu PSM'nin geniş tiyatrosunda yapılan etkinlikte tiyatronun ses sisteminin de etkisi büyük oldu. 

    Moskova ve St. Petersburg'da düzenlenecek toplam beş performansın ardından İstanbul'a gelen etkinlik seyircilerine unutulmaz bir deneyim yaşattı. Zorlu PSM geçtiğimi nisan ayında benzer bir organizasyon formatıyla yine efsane yapımlardan biri olan Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filmini senfoni orkestrası eşliğinde sanatseverlerle buluşturmuştu.

    Movies in Concert serisi, 24-25 Şubat’ta Amadeus Live, 22-23 Nisan’da Aliens Live ve 20-21 Mayıs’ta Lord of the Rings in Concerts: The Two Towers’ı ağırlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top