Hesabım
    Karanlıklar Ülkesi 5'ten Yeni Poster!

    Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları 9 Aralık'ta vizyona girecek.

    Underworld serisinin 5. devam halkası Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları'ndan yeni poster geldi. Kate Beckinsale ile ünlenen ikonik vampir Selene'yi odak noktasına yerleştiren poster bir hayli dikkat çekici.

    Beckinsale haricinde de seriye geri dönen isimler mevcut. Uyumsuz serisi ile büyük çıkışını yapan Theo James ise serinin 4. filminde karşımıza çıkan, Selene’nin müttefiki David olarak geri dönüyor. İngiliz oyuncular Tobias Menzies ve Lara Pulver da seride canlandırdıkları yeni Lycan lideri ve hırslı vampir rolleri ile tekrar karşımıza çıkarlarken Charles Dance de yaşlı vampir Thomas olarak bir kez daha perdede arzı endam edecek. Filmin kadrosunda aynı zamanda James FaulknerPeter AnderssonClementine NicholsonBradley James ve Daisy Head de yer alıyor.

    Epik ve karanlık anlatım tarzıyla çoğu sinemasever ve eleştirmenden olumlu not alan Underworld serisinin devam halkasında devam halkasında ise yönetmen koltuğuna Anna Foerster oturuyor. Filmin senaryosunda ise The Last Witch Hunter'ın senaryosuna imza atan Cory Goodman imzası var. 

    Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları ülkemizde 9 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top