Hesabım
    "Yaşamak Güzel Şey"in Başrolü Yasemin Çonka!

    Yaşamak Güzel Şey 2017 Nisan'ında vizyonda olacak!

    Mandıra Filozofu serisi ile milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı'nın hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği yeni film Yaşamak Güzel Şey'in kadın başrolü belli oldu. 5 yıl boyunca Seksenler dizisinde birlikte çalışan Saçıntı ve Yasemin Çonka, ilk kez birlikte kamera karşısına geçecek.

     İkinci Bahar, Yedi Tepe İstanbul,  Bir İstanbul Masalı ve Seksenler gibi efsane dizilerle seyircinin gönlünü kazanan Yasemin Çonka projeyle ilgili olarak, "Yaşamak Güzel Şey’in daha senaryosunu okurken etkinlendim. Bol bol gülümsedim. Birazcık hüzünlendim. Hayatı sorguladım ve hayatın gerçek güzelliklerini tekrar hatırladım. Senaryoyu okumak bile bana iyi geldi. Bitirince kendimi iyi hissettim. Sanırım filmi izleyen seyircilerimiz de kendini iyi hissedecek…" dedi.

    Yaşamak Güzel Şey için büyük bir heyecan içinde olduğunu dile getiren Müfit Can Saçıntı, “26 senedir bu sektördeyim. Benim çizgim belli. Olacak O Kadar yazar kadrosunda yer aldığım günden bu güne, insanları güldürürken düşündüren işler içinde yer almaya çalıştım. Bu filmde sistemin dayattığı yapay güzellikler yerine, yaşamın gerçek güzelliklerini hatırlatmak istiyorum. Böylece seyircimi mutlu etmeyi amaçlıyorum.” sözlerini ifade etti.

    5 yıl boyunca Seksenler’in yönetmenliğini üstlenen Saçıntı ve dizinin en sevilen karakterlerinden Nazlı’ya hayat veren Çonka'yı başrollerine taşıyan yapım 2017 Nisan'ında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top