Hesabım
    Yaşamın Kıyısında'dan Altyazılı Klip!

    Yaşamın Kıyısında 3 Şubat 2017'de vizyona girecek.

    Gotham Ödülleri'nde En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi İlk Performans dallarında adaylık kazanan Yaşamın Kıyısında filminden altyazılı klip geldi. 2016 Sundance Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan filmden gelen klipte karakterleri daha yakından tanıma şansını yakalıyoruz.

    Lee Chandler, sıhhi tesisat, elektrik, kapıcılık gibi sıradan işler yaparak, tek göz bir evde yalnız başına yaşayan bir adamdır. Doğup büyüdüğü ama uzun zamandır uğramadığı kentten bir gün acil bir telefon alır. Kalp hastası abisi hastaneye kaldırılmıştır ve durum ciddidir. Lee kafasında endişeler ve soru işaretleri ile yola koyulur ama hastanede onu bekleyen haber hiç de iç açıcı değildir. Abisinin ölümünden sonra küçük yeğeninin bakımını üstlenen Lee'nin hayatı kökünden değişecektir...

    Amerikan yapımı dram filminde başrolleri Casey AffleckMichelle Williams ve Kyle Chandler paylaşıyor. Yönetmenliğini Kenneth Lonergan'ın üstlendiği filmin senaryosu da yönetmenin elinden çıkma. Filmin kadrosunda Lucas HedgesGretchen MolC.J. Wilson ve Ben O'Brien da yer alıyor. Filmin müziklerini ise Lesley Barber üstleniyor.

    Yaşamın Kıyısında 3 Şubat 2017 tarihinde sinemalarımıza uğrayacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top