Hesabım
    Penelope Cruz ve Javier Bardem Yeniden Bir Arada!

    Penelope Cruz ve Javier Bardem ikilisi Asghar Farhadi imzalı bir filmde başrolleri üstlenecek.

    İspanya'nın Oscar ödüllü medar-ı iftiharları ve Hollywood'un en beğenilen çiftlerinden, Penelope Cruz ve Javier Bardem beyazperdede yeniden birlikte boy göstermeye hazırlanıyor.

    İspanya'da geçecek bir filmde bir kez daha birlikte başrolü üstlenecek olan çiftin yönetmenliğini bu kez İran sinemasının usta yönetmenlerinden Asghar Farhadi üstlenecek. Bir Ayrılık filmi ile 2012 yılında Yabancı Dilde En İyi Film Oscar ödülünü kazanan Farhadi'nin yeni filminin adı henüz açıklanmadı. Yeni film haberi ise Cruz'un Barselona gazetesi La Vanguardia'ya verdiği röportaj ile ortaya çıktı. Cruz, Farhadi'nin senaryoyu tamamlama aşamasında olduğunu söyledi.

    42 yaşındaki güzel oyuncu, "Film İspanya'da geçecek ancak biz de henüz lokasyonu bilmiyoruz. Derinlikli bir dram yapımı olacak, ki bu oyuncular için bir armağandır. Ayrıca Farhadi ile çalışmak da büyük bir şans" diye konuştu. 

    Şu an için konusu saklı tutulan filmin kırsal İspanya'da şarap yapımı ile geçinen bir aileyi temel alacağı iddiaları mevcut. Filmin çekimlerinin önümüzdeki yıl başlaması bekleniyor.

    Yeni film, 2010 yılında Bahamalar'da evlenen Cruz ve Bardem çiftinin ilk başrolde birlikte boy gösterme deneyimi olmayacak. Woody Allen imzalı Barselona Barselona filminde birlikte başrollerde boy gösteren çift şu aralar Pablo Escobar'ın hayatını anlatacak bir film üzerinde çalışıyor. İkili ilk olarak 1992 yapımı, Cruz'un ilk filmlerinden biri olan Jamon, Jamon'un setinde tanışmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top