Hesabım
    Palto Film Günleri 10 Yaşında!

    Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenen festival bu yıl 19-24 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.

    Sponsorluğunu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Senna City Hotel, La Puerta Hostel&Restaurant, Social, Böcek Yapım, Alametifarika, Gravity Tasarım ve Danışmanlık, Cactus Motion, 1000 Volt, Peyote Müzik, Bakınız, Yeni Un, Nuh’un Ankara Makarnası ve Kuru Kahveci Mehmet Efendi’nin üstlendiği 10. Palto Film Günleri kapsamında 13 film Türkiye’nin her yerinden gelen katılımcıları ile buluşacak!

    Açılış filmi olarak 40'ıncısı düzenlenen Montreal Dünya Filmleri Festivali'nde En İyi Senaryo Ödülü Rüzgarda Salınan Nilüfer gösterilecek. Filmin ardından Seren Yüce ile söyleşi de gerçekleşecek. 12.00’de Elveda Berlin, 15.00’de Paterson ve 18.00’de Rüzgarda Salınan Nilüfer film gösterimlerinin ardından Palto Film Günleri Tabutta Rövaşata gibi sevilen filmlerin müziklerini yapan Babazula’nın konseri ile devam edecek.

    İsmini aslen Gogol’ün Palto hikayesinden sureten ise düzenlenme aralığı olan kış mevsiminden alan Anadolu Üniversitesi Palto Film Günleri bu sene festival için birbirinden renkli 10 farklı poster tasarımı yaptı.

    Geleneksel hale gelen Palto Film Günleri atölye çalışmalarında bu sene Ömer Faruk Sorak “Film Orkestrasının Şefi” ve Mahmut Fazıl Coşkun “Bir Yönetmenin Serüveni” atölyesi yapılacak.

    Animasyonlar için; https://vimeo.com/paltofilmgunleri

    10. yıl projesindeki tüm palto afişleri ve animasyonları için; https://www.behance.net/gallery/46189073/Anadolu-UEniversitesi-10-Palto-Film-Guenleri adreslerini takip edebilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top