Hesabım
    Crossroads Kısa Film Festivali Geliyor!

    Crossroads Kısa Film Festivali için geri sayım başladı!

    Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği İstanbul şubesi tarafından düzenlenen Crossroads Kısa Film Festivali bu yıl 11. yaşını kutlayacak. “Kültürler Arası Diyalog ve Göç” temalı kısa filmleri seyircilerle buluşturan, yılın son festivali 20-28 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

    Kadıköy Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı festival 24 Aralık 2016 Cumartesi günü saat:16.00’da Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşecek film gösteriminde bu senenin finalist filmlerini seyircilerle buluşturacak. 28 Aralık Çarşamba gecesi ise saat 19:00’da başlayacak gala gecesi ile ödüller Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahiplerini bulacak.

    Jüride 2016 yılında ‘Mavi Bisiklet’ filmi ile aldığı Altın Portakal ödülleri sayesinde adından sıkça söz ettiren yönetmen Ümit Köreken ve ‘Fashion Film Fest’ ile İstanbul Festival hayatına hareket katan Tuna Yılmaz’ın dışında sinema yazarı Sadi Çilingir, Prof.Dr. Cem Pekman, PHX Medya’nın kurucusu İhsan Berk Ener ve dramaturg Selen Korad Birkiye gibi önemli isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top