Hesabım
    "The Lost City of Z" Vizyon Tarihini Aldı!

    "The Lost City of Z" 21 Nisan 2017'de vizyonda!

    Amazon ormanlarının derinliklerinde bir yolculuğa çıkan İngiliz kaşif Percy Fawcett'in hikayesini anlatan The Lost City of Z ülkemizdeki vizyon tarihini aldı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan yapım 21 Nisan 2017 tarihinde sinemalarımıza uğrayacak.

    David Grann'in çok satan kitabını temel alan yapımın yönetmen koltuğunda Bir Zamanlar New York'un yönetmeni James Gray otururken, filmin senaryosunu kitabın yazarı ve filmin yönetmeni birlikte üstlenecek. 

    Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygarlığa dair kanıtlar bulur. Bunları bilim camiasına açıkladığında ise Amazon yerlilerini vahşiler olarak gören bilim insanları kanıtlara gülüp geçerler. Yılmayan Percy, destekleyici karısı, oğlu ve yardımcısının desteğiyle tekrar Amazon ormanlarına döner. İddiasını kanıtlamak için araştırmalar yapan kaşif, 1925 yılında ise gizemli bir şekilde ortadan kaybolur...

    Başrollerine yeni nesil Kral Arthur'umuz Charlie Hunnam, karizmatik genç vampir olarak akıllara kazınan Robert Pattinson, yeni Örümcek Adam'ımız Tom Holland ve güzel oyuncu Sienna Miller'ı yerleştiren filmin kadrosunda Angus MacfadyenEdward AshleyClive FrancisIan McDiarmid ve Franco Nero da yer alıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini Darius Khondji üstlenirken, filmin müzikleri ise Chris Spelman'a emanet.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top