Hesabım
    2016'nın Kazananı Scarlett Johansson!

    Scarlett Johansson bu yıl en çok para kazanan isim oldu.

    Her yıl yılın en çok kazananlarını belirleyen Amerika'nın en önemli dergilerinden Forbes, bu senenin sonuçlarını açıkladı. Rakamlara göre bu yıl en çok kazanan Scarlett Johansson oldu. Marvel aleminin Kara Dul'u bu yıl ayrıca Yüce Sezar! filmindeki rolüyle de gelirini arttırdı.

    Marvel ve DC filmlerinin oyuncularının ağırlıklı olduğu listede Marvel'ın iki kahramanı, Kaptan Amerika rolündeki Chris Evans ve Demir Adam rolündeki Robert Downey Jr. ikinciliği paylaştı. Listenin 4. sırasında ise DC evreninin Harley Quinn'i olarak ikonik bir rol kazanan Margot Robbie yer aldı. Listenin sonraki üç sırası ise Batman v. Superman: Adaletin Şafağı oyuncuları Amy Adams, Ben Affleck ve Henry Cavill'a gitti. Adams yılın bilim kurgu filmlerinden Arrival ve gerilim filmi Gece Hayvanları ile de gelirini arttırmış oldu.

    Listenin son üç ismi ise yılın en beğenilen filmlerinden Deadpool'un yıldızı Ryan Reynolds, Star Wars evreninin asi Jyn Erso'su ve Cehennem'in yıldızı Felicity Jones ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in Deadshot'ı, son olarak Gizli Güzellik filmi ile karşımıza çıkan Will Smith oldu.

    *Rakamlar oyuncuların rol aldığı filmlerin gişe başarılarına göre hazırlanmıştır.

    Tam liste;

    1.:Scarlett Johansson - 1.2 milyar dolar

    2.,3.: Chris Evans & Robert Downey Jr. - 1.15 milyon dolar

    4.: Margot Robbie - 1.1 milyar dolar

    5.: Amy Adams - 1.04 milyar dolar

    6.: Ben Affleck - 1.02 milyar dolar

    7.: Henry Cavill - 870 milyon dolar

    8.: Ryan Reynolds - 820 milyon dolar

    9.: Felicity Jones - 805 milyon dolar

    10.: Will Smith - 775 milyon dolar

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top