Hesabım
    Güzel ve Çirkin'de Emma Watson Şarkı Söylüyor!

    Filmde Emma Watson'ın şarkı söylediğini ilk kez görüyoruz!

    Emma Watson son zamanların konuşulan Disney filmlerinden Güzel ve Çirkin için "Something There" şarkısını seslendirdi.

    Emma Watson singing "Something there" from @beautyandthebeast This it's the complete song singing of the Hasbro doll. Video and recording song by me. #beautyandthebeast #emmawatson

    Lissa Ray (@amfrozr) tarafından paylaşılan bir video ()

    Hermione olarak tanıdığımız Emma Watson'ın "Güzel"i oynayacağı fantastik uyarlamanın yapımcısı Jack Morrissey şarkıyı Instagram hesabından da paylaştı.

    🌹 Well there it is, straight from the shelves at Toys R' Us...😉 ・・・ @The_West_Wing_ : Get ready for this one guys... FIRST LISTEN AT EMMA SINGING "SOMETHING THERE"!!!! I am officially floored, if she wasn't perfect enough this has absolutely nailed her as #Belle! I cannot wait for this movie!!! 😍🌹 Recording taken from the singing Belle Hasbro doll! Not sure who to credit though, sorry! . #BeautyandtheBeast #Disney #EmmaWatson #Belle #BillCondon #BeOurGuest #taleasoldastime

    Jack Morrissey (@therealjackmorrissey) tarafından paylaşılan bir video ()

    Downton Abbey'nin Matthew Crawley'si Dan Stevens'ı Çirkin olarak yerleştiren fantastik uyarlama Güzel ve Çirkin'in yönetmen koltuğunda Alacakaranlık serileriyle tanınan Bill Condon yer alıyor. Filmin yapımcılığını David Hoberman ve Todd Lieberman üstleniyor. Yüzüklerin Efendisi'nin Gandalf'ı olarak tanıdığımız Ian McKellenLuke EvansJosh Gad ve Emma Thompson da filmin kadrosunda yer alan isimler arasında.

    Masal, tüccar olan bir adamın fırtınaya yakalanması sonucu yakınlardaki bir şatoda konaklaması ancak şatonun sahibine dair hiçbir ipucu bulamamasıyla açılıyordu. Gitmek üzereyken kızı için bir gül koparan adam şatonun sahibi olan canavarla yüz yüze geliyor ve hayatına karşılık kızını canavara teslim etmek zorunda kalıyordu. Tüccarın en küçük kızı olan Belle anlaşmayı kabul ederek canavarın şatosuna yerleştiğinde hiç beklemediği bir aşkın kucağına atılıyordu.

    Senaryosuna Steve Chbosky'nin imza attığı fantastik uyarlama ülkemizde Amerika'yla birlikte 17 Mart 2017'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top