Hesabım
    Güzel ve Çirkin'den Animasyon Köklerine Saygı Duruşu!

    Güzel ve Çirkin'in yeni fragmanı, 1991 yapımı animasyona saygı duruşunda bulunuyor.

    Alacakaranlık serileriyle tanınan Bill Condon'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Güzel ve Çirkin'den yepyeni fragman geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Filmin fragmanında gizli bir detay daha ortaya çıktı. 1991 yapımı animasyon versiyonundan yeniden uyarlanan filmin fragmanı, animasyon olanının fragmanını takip ediyor. Fragmanın sahneleri 1991 yapımı animasyonun fragmanının sahneleriyle birebir olacak şekilde hazırlandı. 

    Filmin kadrosu da bir hayli iddialı! Fantastik uyarlamanın başrollerinde ise Güzel'i Hermione olarak tanıdığımız Emma Watson canlandırırken, bir lanet sonucu canavara dönüşen prens rolünü ise Dan Stevens üstlenecek. Luke EvansJosh Gad ve Kevin Kline filmin kadrosunda yer alırken, Yüzüklerin Efendisi'nin Gandalf'ı olarak tanıdığımız Ian McKellenLuke EvansEwan McGregor ve Emma Thompson da filmin seslendirme kadrosunda yer alan isimler arasında. 

    Filmin ikincil karakterlerinden LeFou'yu komedi filmleriyle tanıdığımız Gad canlandırırken, McKellen da lanet sonucunda konuşan saate dönüşen "Cogsworth the Clock" olarak karşımıza çıkacak. Evans en itici kötü adamlardan Gaston'ı canlandırırken, Kline ise Güzel'in babası Maurice'i canlandırıyor.

    Evan Spiliotopoulos tarafından yazılan hikayeden beyazperdeye yansıtılan ve daha aktif, daha zeki, daha güçlü bir Disney prensesi modeli çizen Güzel ve Çirkin ülkemizde Amerika'yla birlikte 17 Mart 2017'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top