Hesabım
    Çalgı Çengi İkimiz'den Kamera Arkası Görüntüleri!

    Çalgı Çengi İkimiz'den kamera arkası görüntüleri ve röportajlar!

    Sevilen ikili Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ı bizlere sevdiren 2011 yılı imzalı Çalgı Çengi'yi özleyenler eminiz ki son 2 günü iple çekiyor! Bu Cuma vizyona girecek olan Çalgı Çengi İkimiz ile kahkaha geri dönüyor! Filmden kamera arkası görüntüleri ve röportajlar geldi.

    Yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu devam halkasının senaryosunda da aynı zamanda ilk filmin de yönetmeni olan Aydemir'in imzası var. Filmin kadrosunda İşler Güçler'in yıldızlarının yanı sıra Rasim ÖztekinNur ErkulAyşe KökçüAhmet GülhanTuna OrhanCahit GökAyhan TaşBurak Satıbol ve Şinasi Yurtsever gibi geniş bir oyuncu kadrosu yer buluyor.

    TR 40 33 Production adlı yapım şirketi çatısı altında çekilen filmde bir kez daha sanata yeteneksiz kuzenler Salih ve Gürkan ile buluşacağız. İkili Tarkan'ı örnek alıp düğün şarkıcılığını bir basamak olarak kullanmaya karar verip başaramamış ve sonunda mafyaya katılmıştır. Ancak mafyada da başarılı olamayan kuzenler mafyanın moral ekibi olarak karanlık insanların düğünlerinde şarkıcılık yapmaya mecbur kalırlar. Mafyadan ayrılmak için ise bir düğünün nikah memurunu kaçırmaları gerekmektedir, ancak bu nikah memuru hem onların kurtuluş ümidi hem de ünlü olma umutları olacaktır...

    Dağıtımını Pinema'nın üstlendiği devam halkası 6 Ocak 2017 tarihinde vizyona giriyor!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top