Beyazperdem
    Tuna Orhan
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    11
    yıllık kariyer
    15
    film ve dizi

    Filmografi

    Annem
    Annem
    20 Eylül 2019
    Aslı Gibidir
    Aslı Gibidir
    24 Ocak 2019
    Göktaşı
    Göktaşı
    28 Eylül 2018
    Ay Lav Yu Tuu
    Ay Lav Yu Tuu
    22 Eylül 2017
    Hep Yek 2
    Hep Yek 2
    12 Ocak 2017
    Can Tertip
    Can Tertip
    18 Eylül 2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    Hep Yek 2’nin Afişi Yayınlandı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    19 Aralık 2016 Pazartesi
    Yolunda A.Ş. Çin Çin Bağları filminin fragmanı görücüye çıktı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    31 Mart 2015 Salı
    Yönetmenliğini Emre Budak'ın üstlendiği filmin ilk fragmanı beğeniye sunuldu!
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top