Hesabım
    Dünyalar Savaşı'rken Köy'ümde Takvim 9/11'i Gösteriyordu

    Korkunç ipuçları

    Yapımcıların diliyle; Dünyalar Savaşı, Garez ve Köy'ü filmlerinin ana teması olarak belirleyen korkunç ekibin okları Fahrenhit 9/11, Testere ve yılın sürpriz filmi Brokeback Dağı'nı da es geçmemiş.

    Shaquille O'neal ve Dr. Phillip C. McGraw'ın Testere'vari bir sahneyle açtıkları filmde yeniden Anna Faris'i başrolde göreceğiz. Kocası George'u kaybeden Cindy acısını hafifletmek için bir evde bakıcı olarak işe girecek ancak ufak bir hayaletin Garez'ine maruz kalacak.

    M. Night Shayamalan'ın üçüncü kez korkunç tuzağa düştüğü filmin Köy'deki sahnelerinin epey eğlenceli olduğu söyleniyor. Leslie Nielsen'ın bir kez daha Amerikan başkanı olarak karşımıza çıkacağı filmde usta aktör bir ilkokulu ziyaret edecek. Başkan Bush'un 9/11 haberini aldığı sahneleri Fahrenheit 9/11'den hala unutmuş değiliz.

    Filmle ilgili en ilginç gelişme ise Brokeback Dağı'nın ödül üstüne ödül almasıyla yaşandı. Bu kadar büyük bir sürpriz beklemeyen senaryo ekibi, Korkunç Bir Film 4'deki kovboylara gönderme yapan sahneleri, filmin çekimlerinin bitmesinin epey ardından filme eklemek zorunda kaldılar.

    Filmden birkaç kareye göz atmak isterseniz aşağıdaki resimlere tıklayabilirsiniz...

    Sanem Türk

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top