Hesabım
    Ay Işığı Filminden Yeni Türkçe Altyazılı Fragman!

    Oscar'ın en güçlü adaylarından olan dram filminden yeni fragman geldi.

    16-26 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul’da, 2-5 Mart 2017 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin açılış filmi olarak seçilen Ay Işığı'ndan yeni Türkçe altyazılı fragman geldi.

    8 dalda Oscar adaylığı kazanan ve Altın Küre ödüllerinde En İyi Dram Filmi ödülünü kucaklayan filmin kadrosunda Trevante RhodesAshton SandersAlex R. HibbertNaomie HarrisAndré HollandMahershala AliJharrel JeromeJaden Piner ve Janelle Monáe bulunuyor. “Brother/Sister” üçlemesiyle tanınan, modern tiyatronun en parlak ve ödüllü oyun yazarlarından Tarell Alvin McCraney’nin hayatından otobiyografik izler taşıyan “In Moonlight Black Boys Look Blue” adlı oyunundan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Variety’nin 2016’nın en dikkat çeken yönetmenler listesinde işaret ettiği Barry Jenkins oturuyor.

    Ay Işığı, insan ilişkileri ve insanın kendini keşfetmesi hakkında zamansız bir film. Ay Işığı, genç siyahi bir adamın çocukluğundan yetişkinliğe kadar Miami'nin zor bir mahallesinde, hayatta kendine yer edinme savaşını ve büyüme hikayesini anlatıyor.

    Film 17 Şubat'ta vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top