Hesabım
    "Kabuktaki Hayalet" Filminden Super Bowl Spotu!

    "Kabuktaki Hayalet" 31 Mart'ta sinemalarda!

    Hollywood'un sevilen yıldızı Scarlett Johansson son yıllarda bir hayli meşgul. Yenilmezler'in Kara Dul'u olarak hem ekip filmlerinde hem de Kaptan Amerika: Kış Savaşı gibi spin-off filmlerde boy gösteren güzel yıldız bir yandan da kariyerine bağımsız yapımları da ekliyor. Başrol olarak Uzak Doğulu bir oyuncu yerine güzel yıldızın seçilmesiyle bir hayli tartışma yaratan Kabuktaki Hayalet filminden yepyeni Super Bowl spotu geldi.

    90’lı yılların kült anime serilerinden, ardından da animasyon olarak filme çekilen Ghost in the Shell'in beyazperde uyarlaması olan yapımın yönetmen koltuğunda Pamuk Prenses ve Avcı ile klasik Grimm Masalını, günümüz eğilimlerine göre revize eden genç yönetmen Rupert Sanders oturuyor. Filmin kadrosunda Michael PittJuliette BinocheMichael WincottPilou AsbækRila Fukushima ve Takeshi Kitano gibi önemli isimler yer alıyor.

    Straight Outta Compton'ın senaristi Jonathan Herman ve Jamie Moss ise filmin senaryosunu kaleme alan isimler...

    İnsan-cyborg Major Motoko Kusanagi ve onun yönettiği Section 9 ekibinin maceralarını konu alan ve büyük sırların açığa çıkacağı yapım 31 Mart 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top