Hesabım
    Mary Poppins Kadrosuna Angela Lansbury Katıldı!

    Mary Poppins ekibine yeni isimler katılmaya başladı...

    Amanda Edwards / WireImage

    1964 yapımı Mary Poppins'in devam filmi Mary Poppins Returns'un kadrosuna yeni isimler eklenmeye başladı. Disney, Tony ödülü sahibi ve 3 kez Oscar'a aday gösterilmiş İngiliz oyuncu Angela Lansbury'in kadroya katıldığını duyurdu. Ünlü oyuncu, Murder, She Wrote dizisinde canlandırdığı Jessica Fletcher karakteri ile tanınıyor. İngiltere'de Shepperton Studios'da çekimlerine başladı.

    İlk film eğlenceli konusu ile sinemaseverler tarafından odukça beğenildi; Banks ailesi dadılarının işten ayrılmasının ardından çocukları Jane ve Michael ile ilgilenecek yeni bir dadı bulmanın telaşındadır. Bir süre sonra karşılaştıkları Mary Poppins isimli dadı, görünüşünün aksine sürprizlerle dolu bir kadındır. Görevi kabul eden Mary Poppins kısa süre sonra tüm gerçeküstü yeteneklerini sergilemeye başlar. Sihirli güçlere sahip olan Mary Poppins sihirli şemsiyesini kullanarak uçabilmektedir. Süper dadı bu yolla çocukları da mucizevi yolculuklara çıkarmaktadır

    Yeni çekilmekte olan filmin oyuncuları arasında  Golden Globe ödüllü Emily Blunt,  Emmy, Grammy ve Tony Ödüllü Lin-Manuel Miranda yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise  Akademi Ödülü adaylığı olan Rob Marshall yer alıyor.

    Filmin vizyon tarihi Amerika'da 25 Aralık 2018 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top