Hesabım
    "Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz" Vizyona Giriyor!

    Eğlenceli animasyon minik seyircilerin kalbini çalmaya geliyor!

    Animasyon dünyasının sevilen serisi Karlar Kraliçesi 3. devam halkası Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz ile geri dönüyor! Daha önceki filmlerinde Maxim SveshnikovVlad Barbe ve Alexey Tsitsilin gibi isimleri yönetmen koltuğuna oturtan serinin 3. devam halkası ise bir kez daha Tsitsilin'e emanet! Filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte 4 isim daha üstleniyor.

    Cesur, kibar ve kararlı Gerda, Karlar Kraliçesi ve Kralı’nı alt etmesine rağmen aradığı huzuru bulamamıştır. Kuzey Rüzgârı’nın kendisinde ayırdığı anne ve babasını bulmak ve ailesini tekrar bir araya getirmek istemektedir. Şimdi arkadaşları ile bu amaç için Kuzey'in buzullarla kaplı tepelerine yolculuk yapacaklardır. Yolculuk sırasında tarihi Ateş ve Buz Taşı’nı keşfedeceklerdir fakar bu andan itibaren hiçbir şey planladıkları gibi gitmeyecektir. Gerda'nın geçmişten güç alması ve daha da cesur olması gerekmektedir...

    Filmin baş kahramanı Gerda'yı Damla Babacan seslendirirken, Orm karakterini Erkan Taşdöğen, kahraman olabilmek için Trol topraklarındaki efsanelerden ilham alan Rolland'ı Onur Kırış ve Gerda'nın erkek kardeşi Kai'yi Fatih Özkul seslendiriyor. Ali ÇorapçıÖzgür Özdural ve Savaş Pat da seslendirme kadrosunda yer alıyor.

    Film bugün itibariyle vizyonda!

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top