Hesabım
    Reha Erdem İmzalı "Koca Dünya" Vizyon Tarihini Aldı!

    "Koca Dünya" 7 Nisan'da sinemalarda!

    Venedik Film Festivali’nden Jüri Özel Ödülü’yle dönen, geçtiğimiz Eylül’de gerçekleşen Adana Film Festivali’nden de “En İyi Film”, “En İyi Görüntü Yönetmeni”,  “Türkan Şoray Umut Genç Veren Kadın Oyuncu” ve “Film-Yön En İyi Yönetmen Ödülü” dallarında ödülleri toplayan Koca Dünya nihayet ülkemizdeki vizyon tarihini aldı!

    Başka Sinema dağıtımıyla vizyona girecek olan Reha Erdem’in son filmi 7 Nisan'da seyircisiyle buluşacak. “23. Uluslararası Adana Film Festivali'nde kapsamında Türkiye prömiyerini yapan filmin görüntü yönetmenliğini ise Erdem'in uzun süredir beraber çalıştığı görüntü yönetmeni Florent Herry üstleniyor. Filmin kurgusunda da Erdem'in imzası var. Filmin kadrosunda ise Hakan ÇimenserMelisa AkmanAyta SözeriMurat DenizSaygın Soysal ve Sağnak Sarıbudak gibi isimler yer alıyor. “!f İlham Serisi” kapsamında geçtiğimiz Kasım ayında seyircilerle buluşmuş olan filmin başrollerini ise Tereddüt filmi ile yükselen yıldız Ecem Uzun ile Berke Karaer üstleniyor.

    Film yetimhanede büyüyen iki gencin hayatın acımasızlığından kaçarak ormana sığınmasını ve doğada bir hayat kurmaya çalışmasını konu alıyor. Hayatın gerçekleriyle yüzleşmenin acısını yaşayan gençler yaşadıkları travmaların arasından umuda tutunmanın yollarını arıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top