Hesabım
    Yaratık: Covenant'tan Teaser Geldi!

    Michael Fassbender'ın androidi ile tanışın!

    Prometheus'un başrol oyuncusu ve android David'i canlandıran Michael Fassbender'ın yanı sıra Katherine WaterstonDanny McBrideDemián BichirJussie Smolett gibi isimleri kadrosunda bulunduran Yaratık: Covenant filminden kısa bir teaser yayınlandı!

    Filmden gelen yeni videoda android David'i canlandıran Michael Fassbender'ı görüyoruz. Filmdeki karakteeri hakkında ser verip sır vermeyen hatta kafa karıştırmaya devam eden başrol oyuncu Fassbender'ın teaserda Walter'dan android David'e dönüşümüne tanık oluyoruz. 

    Prometheus'un 10 yıl sonrasını anlatacak olan Yaratık: Covenant'ta Covenant gemisi mürettebatının sadece insansı robot David'in yaşadığı ve başta saklı bir cennet sandıkları ıssız bir gezegene iniş yapmasının ardından karşılaştıkları tehlikeleri izleyeceğiz. 

    Amy SeimetzCarmen EjogoCallie HernandezBilly Crudup ve James Franco gibi isimlerin de boy göstereceği yapımın yönetmen koltuğunda serinin usta yönetmeni Ridley Scott oturuyor. Filmin senaryosunu ise kötü eleştiriler alan Yeşil Fener filminin senaristi Michael Green ve Evrim'in senaristi Jack Paglen kaleme aldı.

    Yaratık: Covenant, Türkiye'de 19 Mayıs 2017'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top