Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Demian Bichir
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Demian Bichir Nájera

    Uyruk Meksikalı
    Doğum tarihi 1 Ağustos 1963
    Yaş 56
    19
    yıllık kariyer
    21
    film ve dizi

    Filmografi

    Chaos Walking
    Chaos Walking
    21 Ocak 2021
    Garez
    Garez
    21 Şubat 2020
    Godzilla vs Kong
    Godzilla vs Kong
    19 Kasım 2020
    Dehşetin Yüzü
    Dehşetin Yüzü
    21 Eylül 2018
    Yaratık: Covenant
    Yaratık: Covenant
    12 Mayıs 2017
    The Hateful Eight
    The Hateful Eight
    8 Ocak 2016
    Tanrılarla Konuşmalar
    Tanrılarla Konuşmalar
    Vizyon tarihi belirsiz
    Ateşli Aynasızlar
    Ateşli Aynasızlar
    9 Ağustos 2013
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    90 Fotoğraf

    Haber

    George Clooney, "The Midnight Sky" Filminin Çekimlerine Başladı!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    21 Şubat 2020 Cuma
    Yeni Nesil "The Grudge"dan Fragman Yayında!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    10 Aralık 2019 Salı
    The Grudge filminden red band fragman paylaşıldı..
    Demian Bichir Ekrana Transfer Oluyor
    HABERLER - Sanatçılar
    5 Mart 2018 Pazartesi
    Ünlü aktör, Grand Hotel’in başrolüne getirildi
    5 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top