Beyazperdem
Demian Bichir
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Demian Bichir Nájera

Uyruk Meksikalı
Doğum tarihi 1 Ağustos 1963
Yaş 55
14
yıllık kariyer
17
film ve dizi

Filmografi

Grudge
Grudge
28 Haziran 2019
Dehşetin Yüzü
Dehşetin Yüzü
21 Eylül 2018
Tutsak
Tutsak
2 Kasım 2018
Yaratık: Covenant
Yaratık: Covenant
12 Mayıs 2017
The Hateful Eight
The Hateful Eight
8 Ocak 2016
Tanrılarla Konuşmalar
Tanrılarla Konuşmalar
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

75 Fotoğraf

Haber

Demian Bichir Ekrana Transfer Oluyor
HABERLER - Sanatçılar
5 Mart 2018 Pazartesi
Alien: Covenant'tan Kısa Bir Sahne Arkası Videosu Geldi!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
5 Ağustos 2016 Cuma
Ridley Scott hayranlarına tadımlık görüntü...
Jessica Chastain, Keira Knightley, Jennifer Aniston Neredeler, Hangi Filmdeler?
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
23 Şubat 2016 Salı
Hollywood yapımlarından gelen son haberler, hangi film yapım aşamasında, kim hangi kadroda, hangi kitap uyarlanacak?
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top