Hesabım
    Carrie Fisher Son Star Wars Filminde Yer Alıyor!

    60 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncunun Star Wars filmindeki yolculuğu henüz bitmedi...

    2016 yılında aramızdan ayrılan Carrie Fisher'ın Star Wars filmindeki yolculuğu henüz bitmemiş gibi görünüyor. Lucasfilm daha önce "Normalde hayran ya da basından gelen spekülasyonlara yanıt vermeyiz. Ancak dolaşan bir söylenti var ki cevap vermek istiyoruz. Carrie Fisher'ı ya da Prenses/General Leia'yı dijital olarak Star Wars: Episode IX'da yaratmak gibi bir niyetimiz yok." şeklinde bir basın açıklaması yapmıştı. Todd Fisher New York Daily News'e yaptığı açıklamada, oyuncunun kızı Billie Lourd ile birlikte stüdyoya Carrie Fisher'ın görüntülerini kullanmasına izin verdiklerini açıkladı.

    Todd Fisher "Onun varlığı olup biten her şeyin bir parçası. Bence insanlar onu yeni filmde görmeyi hakediyor. O sahip olduklarını hayranlarına borçluydu. Aralarındaki bu bağ devam etmeli." şeklinde konuştu.

    Carrie Fisher 1977 yılında George Lucas'ın klasikleşmiş efsane bilim-kurgu serisi Star Wars'ın orijinal üçlemesi A New HopeThe Empire Strikes Back ve Return of the Jedi'da ve The Force Awakens'da Prenses/General Leia Organa karakterini canlandırdı. Mark Hamill ve Harrison Ford ile birlikte oynadı. Bu ikonik rolü ile Dünya çapında en çok tanınan kadın aktrislerden biri oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top