Hesabım
    ABD Box Office'te Uzay Macerası Sürüyor!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    Geçtiğimiz hafta zirveyi kucaklayan Galaksinin Koruyucuları 2 bu hafta da yerini bırakmadı. Listede bu hafta 3 yeni film kendine yer bulabildi. 

    Listenin bu haftaki galibi de uzay macerası Galaksinin Koruyucuları 2 oldu. Başarılı bir açılış gerçekleştiren film 2. haftasında da bu başarıyı sürdürerek 63 milyon dolar kazandı. 200 milyon dolar bütçeli yapımın bütçesini ikiye katlaması bekleniyor. Listenin 2. sırasındaki yapım ise vizyonun tazeleri arasından çıktı. Komedinin başarılı kadın yüzlerinden Amy Shumer ile Goldie Hawn'ı başrollerine yerleştiren anne-kız komedisi Cennette Sorun Var açılışını 17,5 milyon dolar ile yaptı. Listenin 3. filmi de vizyonun tazelerinden biri oldu. Charlie Hunnam'ı başrolüne yerleştiren Guy Ritchie filmi Kral Arthur Kılıç Efsanesi açılışını 14,7 milyon dolar ile yaptı.

    Listenin bu hafta itibariyle ilk 3'ü terk ederek 4. sıraya yerleşen filmi Hızlı ve Öfkeli serisinin 8. devam halkası oldu. Bu kez aileyi dağıtan bol aksiyonlu Hızlı ve Öfkeli 8 bu hafta 5,3 milyon dolar kazandı. Film böylece 250 milyon dolarlık bütçesini çıkartmaya çok yaklaşmış oldu. Listenin 5. filmi eğlenceli animasyon Patron Bebek oldu. Minicik bir bebeği gizli ajan yapan eğlenceli yapım 7. haftasında da başarılı gidişatını sürdürerek 4,6 milyon dolar kazanmayı başardı. Film böylece 7 haftada toplam 162,3 milyon dolar kazanmış oldu. Listenin 6. sırasında Emma Watson'ın başrolünü üstlendiği bir yapım yer aldı. Watson ve Downton Abbey'nin Matthew Crawley'si, Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır'ın Sir Lancelot'u Dan Stevens'ın başrollerini üstlendiği Güzel ve Çirkin bu hafta 6. sıradaydı. Beğeni toplayan masal uyarlaması yapım 9. haftasında 3,8 milyon dolar kazandı. 160 milyon dolar bütçeli yapım toplamd 493,1 milyon dolarlık gişe elde etti. Listenin 7. sırasını eğlenceli komedi How to be a Latin Lover aldı. Film 3. haftasında 3,7 milyon dolar kazandı.  

    Listenin son 3'ünü açan film de vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Dram filmi Lowriders açılışını 2,4 milyon dolar ile yaptı. Kariyer çizgisinde Harry Potter serisinden sonra da Bling RingColoniaKorku Terapisi gibi filmlere yer veren Emma Watson'ın vizyondaki bir diğer filmi de listenin 9. sırasını aldı. Watson'ın yanı sıra Tom Hanks ve John Boyega gibi isimleri de kadrosunda bulunduran teknoloji gerilimi The Circle 3. hafta kapanışını 1,7 milyon dolar ile yaptı. Film böylece 18 milyon dolarlık bütçesini bu hafta itibariyle çıkartmış oldu. Listenin son sırasında ise Baahubali 2: The Conclusion yer aldı. Büyük ses getiren Hint filmi Baahubali'nin devam halkası 3. hafta kapanışını 1,5 milyon dolar ile yaptı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top