Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları 2
     Galaksinin Koruyucuları 2
    28 Nisan 2017 Sinemada | 2s 16dk | Aksiyon, Komedi, Bilim Kurgu
    Yönetmen James Gunn
    |
    Senarist James Gunn
    Oyuncular: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista
    Orijinal adı Guardians of the Galaxy Vol. 2
    Basın
    3,3 4 Eleştiri
    Üyeler
    4,1 392 Puanlama, 20 Eleştiri
    Beyazperde
    4,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    “Galaksinin Koruyucuları 2” filminde ekip uzayın uzak noktalarına yolculuklar ederken bir yandan da galaksiyi korumak adına farklı maceralara atılıyor. Koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da çözülmeye başlıyor. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor.

    James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Chris Pratt, Vin Diesel ve Bradley Cooper gibi yıldız isimlerin yer aldığı 2014 yapımı Guardians of the Galaxy'nin devam filmi niteliğinde olan yapıt, bir kez daha Marvel'ın yapımcılığında izleyiciyle buluşacak. Başrollerdeki kadrosunun değişmediği yapımda yönetmen koltuğunu da bir kez daha Gunn üstleniyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    4,0
    Çok İyi
    Galaksinin Koruyucuları 2

    Kainatın Seksenler Partisi Devam Ediyor!

    Yazar: Fatih Yürür
    Halihazırda kainatın en renkli ekibi olma konusunda liderliği elinde tutan Galaksinin Koruyucuları geri döndü! Hem Marvel sinematik evreni hem de genel anlamda eğlence sineması adına temiz bir zafer olan ilk filmin ardından baloya katılan ekip de haliyle kalabalıklaştı. Serinin meraklıları gönüllerini ferah tutabilir çünkü evrenin bu fazlasıyla başına buyruk koruyucu timi en az ilki kadar iddialı bir macera vadediyor!Marvel Studios’un bağımsızlığını ilan ettikten sonra kazandığı hareket kabiliyetinin kanlı canlı kanıtı olan ilk Galaksinin Koruyucuları filmi, büyük bir riskle birlikte stüdyonun kafa ekibinin de cesaretlenmesini sağlamıştı. Tim Miller’ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve sinematik evrenin daha cesur suları kulaçlamasını sağlayan Deadpool, işte bu gövde gösterisinin ardından yeşeren ürünlerden en toramanıydı. Bu başarının önemli bir kısmını James Gunn’ın kalemine de borçlu old
    Galaksinin Koruyucuları 2 - SuperBowl Özel Türkçe Altyazılı Fragman 1:00
    Galaksinin Koruyucuları 2 - SuperBowl Özel Türkçe Altyazılı Fragman
    187.095 gösterim

    Ekstra Videolar

    Batman V. Superman'i Gölgede Bırakacak 13 Çizgi Roman Uyarlaması 1:18
    Batman V. Superman'i Gölgede Bırakacak 13 Çizgi Roman Uyarlaması
    132.119 gösterim
    2017'nin Beklenen Hit Filmleri! 1:49
    2017'nin Beklenen Hit Filmleri!
    27.078 gösterim
    Galaksinin Koruyucuları 2 Orijinal Video klip 0:59
    Galaksinin Koruyucuları 2 Orijinal Video klip
    501 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Marvel Filmleri ve Dizileri İzleme Sırası
    Haberler - Özel Dosyalar
    17 Haziran 2022 Cuma
    Guardians of the Galaxy Vol. 3'nin Çekimleri Başladı
    Haberler - Yapımdaki Filmler
    James Gunn, Instagramda paylaştığı bir kamera arkası fotoğrafla Guardians of the Galaxy 3'nin çekimlerinin başladığını duyurdu.
    10 Kasım 2021 Çarşamba
    "Galaksinin Koruyucuları"nın Ego Karakterinin Konsept Sanatı Yayınlandı
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Ve Liam Neeson'a benziyor...
    8 Mayıs 2020 Cuma
    James Gunn, Star Lord'un Annesi Meredith Quill'in Playlist'ini Paylaştı!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Guardians of The Galaxy'nin Meredith Quill'inin dinlediği harika müzikler paylaşıldı.
    21 Nisan 2020 Salı
    James Gunn Cevapladı: Captain America, Star Lord'un Büyükbabası mı?
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    James Gunn'dan uzun süredir üzerinde düşünülen teori hakkında yanıt geldi.
    9 Aralık 2019 Pazartesi

    Oyuncular

    Chris Pratt
    Rolü : Peter Quill / Star-Lord
    Zoe Saldana
    Rolü : Gamora
    Dave Bautista
    Rolü : Drax
    Michael Rooker
    Rolü : Yondu

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    Rahman Ç.
    Rahman Ç.

    1 değerlendirme Takip Et!

    4,0
    28 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Filmi uzun zamandır bekliyordum ve beklediğime değdi.her anında aksiyon beklemeyin durağan ilerliyor ayrıca Filme Drax damga vurmuş.Recep ivedik vari hanzoluk ve patavatsızlıklarıyla gülme krizine sokuyor:) filmde her 5 dk da bir gülme garantisi var herkese tavsiye ederim ve son sözüm IMAX İYİKİ VARSIN FİLM SENİNLE BİR BAŞKA..
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

    Takipçi 1.698 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    29 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    İlk filmin yükselttiği çıtayı düşürmeden, daha da ileri götürerek devam ediyor seri. Başta Rocket ve Drax olmak üzere çok eğlenceli karakterlere sahip. Yalnızca Rocket bile belki filmi izlemeye değer. Gerçi sanırım ilk filme göre biraz daha az sahnesi vardı. Veya bana öyle geldi. Çünkü bayağı bir yeni karakter katılmış. Mantis de çok iyi mesela. Senenin "blockbuster" kategorisinden rahatlıkla tercih edilebilecek, keyifli bir seyirlik.
    Ugur Tazegül
    Ugur Tazegül

    Takipçi 672 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    9 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    EĞLENCE AKSİYON KOMEDİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYORUM Marvel’in en renkli kahramanlarından oluşan Galaksinin Koruyucuları üç sene sonra ikinci filmleriyle yüksek enerjisini devam ettiriyor ve ilki kadar eğlendiriyor. Zaten ilk filmde Groot, Rocket, Star-Lord, Gamora ve Drax fanı olduysanız bu filmde asla hayal kırıklığı yaşamazsınız. 2014’teki ilk filminden bu yana devamının ne zaman vizyona gireceği merak konusu ...
    Devamını oku
    Mert H
    Mert H

    Takipçi 1.250 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    27 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    İlk filmin efsane seviyesine ulaşamasa da yine de güzel bir devam filmi olmuş. Filmi orijinal dilinde izlemenizi öneriyorum.

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Detaylar

    Devam halkasının geleceği San Diego Comic-Con 2014'te Galaksinin Koruyucuları'nın (2014) yayımlanmasından bir hafta önce açıklandı.

    Detaylar

    David Bowie'nin ölümünden önce ünlü sanatçının devam halkasında boy göstermesi isteniyordu.

    Detaylar

    Ego'nun rolü için Gary Oldman, Viggo Mortensen, Christoph Waltz, Christopher Plummer, Max von Sydow ve Liam Neeson düşünüldü.

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı UIP Türkiye
    Yapım yılı 2017
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 4 başlık
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2017, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2017.

    Yorumlar

    • sipru
      Zorlama kahramanlık zorlama senaryo, film ve kahramanları beni içine çekemedi sadece görsel birkaç öğe için puan verdim 10/5
    • UGUR-TAZEG?L
      EĞLENCE AKSİYON KOMEDİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYORUMMarvel’in en renkli kahramanlarından oluşan Galaksinin Koruyucuları üç sene sonra ikinci filmleriyle yüksek enerjisini devam ettiriyor ve ilki kadar eğlendiriyor. Zaten ilk filmde Groot, Rocket, Star-Lord, Gamora ve Drax fanı olduysanız bu filmde asla hayal kırıklığı yaşamazsınız.2014’teki ilk filminden bu yana devamının ne zaman vizyona gireceği merak konusu olan Guardians of the Galaxy Vol. 2’ye sonunda kavuştuk. İlk filmde olduğu gibi yönetmenliğini yine James Gunn’ın üstlendiği ve Marvel dünyası içinde mizahın oynadığı rolün oldukça ağır bastığı uyarlamalardan biri olan Guardians of the Galaxy, seyircilerin beklentilerini ve filmin dünyasını bir araya getirmek için kullandığı karışık kaset kozuyla gönülleri çalıp, yoluna emin adımlarla devam edeceğinin sinyalini vermişti. Guardians of the Galaxy Vol. 2, yeni yeşeren Groot’un dans enerjisiyle birlikte bizi ekibin dünyasının etrafına pervane eden Peter’ın geçmişiyle, ailevi meselelerinin odakta olduğu hikâye kurgusuyla ve elbet aksiyon sahneleriyle ilk filmin övgülerini kaldığı yerden devam ettirecek bir macerayla karşıladı.Toplum tarafından dışlanmış 5 süper kahraman ilk filmde bir aile oluyordu. “Aile”nin galaksiyi bir kez daha kurtarmaya çalıştığı “Galaksinin Koruyucuları 2” (Guardians of the Galaxy Vol. 2) 1970’li yılların şarkıları eşliğinde izlenen eğlenceli ve duygusal bir aksiyon.Serinin ilk filmi, yersiz ve yurtsuz beş yalnız karakterin bir ekip, daha doğrusu “aile” olmasını anlatıyordu. Yeni filmse “aile içi” sorunlar üzerinden ilerliyor. Peter Quill (Chris Pratt), babasız geçen hayatının manevi acılarıyla uğraşırken, Gamora (Zoe Saldana) kız kardeşi Nebula’yla (Karen Gillan) yaşadığı “ezeli rekabet”i çözmeye çalışıyor... Ekibin en arızalı elemanı Rocket (Bradley Cooper) mühendisler tarafından yaratılmanın öfkesiyle sorunlu aile ilişkilerini dahi kıskanıyor. Şirin Groot artık ailenin bebeği durumunda. Drax (Dave Bautista) ise ekibin en rahat, samimi ve muhabbetli üyesi... Peter’ı hırsız olarak yetiştiren “manevi babası” Yondu’nun (Michael Rooker) vicdani sıkıntılarıyla anahtar bir karakter olarak ön saflarda yer aldığı yeni filmde Kurt Russell, kendi gezegenini yaratan Ego karakterini canlandı- rıyor. Dokunduğu insanların duygusunu okuyabilen antenli Mantis’i (Pom Klementieff) de unutmayalım.James Gunn, “Galaksinin Koruyucuları” serisinin alametifarikası haline gelen “1970’li yılların şarkıları eşliğinde çatışma sahneleri” fikrinden yine vazgeçmiyor. İleri teknoloji özel efektleri izlerken fonda geçmişin nostaljik nağmelerini dinlemek seriye özgün bir kişilik katıyor ve aksiyon sahneleri baleye dönüşüyor.İlk filmin formülüne hiçbir şey eklememiş dahi olsa yeni film kendini baştan sona ilgiyle seyrettiriyor. “Galaksinin Koruyucuları”, karakterleri ve kendine özgü nostaljik duygusallı- ğıyla bence son yılların en iyi süper kahraman serilerinden biri.
    • Sevcan O.
      İlk filmden daha fazla keyif alarak izledim. Görsellik yönünde marvel'ın kesinlikle en iyi filmi olmuş. Efektler çok çok iyi. İlk 1 saatini baş kötü kim diye düşünürken 2.yarıdaki ters köşe güzeldi. Mantis çok tatlıydı ve Drax'le arasındaki diyaloglar çok komikti. Bazı sahneler salonu kırdı geçirdi. Sadece komedi amaçlı çekilen filmlerin birçoğunun bile yapamadığını yapmış bu film. Deli gibi aksiyon ve komedi sahnelerinden sonra göz doldurmayı da başardı. Ve bu sahnelerde bile araya komedi serpiştirerek çok iyi bir iş çıkarmış. Groot güç yönünden doğal olarak ekibe pek de bir şey katmadı ama onun tatlılığı yeterdi özellikle o sinirli halleri :D Oyuncular olarak Kurt Russell harikaydı. Beklediğimden çok daha iyiydi. Bu arada 5 tane after credits olacağını duyduğumda baya bir beklentim vardı ama after creditsler yönünden biraz hayal kırıklığına uğradım aralarından sadece 1 tanesi after creditse yakışır bir sahneydi. Ama filmde en çok güldüğüm sahne kesinlikle ilk after credits'di. Eğlence ve komedi yönünden klasik bir marvel filminin üstüne çıkmış ve aksiyon olarak da çok doyurucuydu. Tavsiye ediyorum.
    • Kumsal G.
      Baktım film arkadaşlarımın ilgisini çekememiş, attım kendimi tek başıma gece seansına. Bir kere Baby Groot var, sırf onun o sevimli hallerini görmek için bile , ,mutlaka izlemek gerekti ,, ,. İlk filme oranla biraz daha zayıf bulanlardanım ben de, tabii zayıf hali bile izlemeye değer o ayrı mesele. Filmin sonunda after credit yağmuru var, uzun süresinden bunalıp biter bitmez kendini dışarı atmayı planlayanlar varsa belirtmiş olayım. Üçüncü filmin geleceği de açıklandığına göre, , , yeniden beklemeye koyulabiliriz sanırım. :)
    • Haluk L.
      Çok beklediğim ancak okul yüzünden yeni izleme fırsatı bulduğum bir film daha. İzler izlemez yazmak istedim çünkü kesinlikle zaman kaybı değil. Tam aksine eğlenmek için güzel bir film arıyorsanız bu film tam size göre. Star Lord yine Walkman'iyle karşımızda ve Baby Groot filmin en çok beğendiğim detayı oldu şahsen. Bu küçük "Kürdan"a bayılacaksınız. Yondu'nun filme katılım oranı bu sefer yüzümü güldürdü. "I'M MARY POPPİNS Y'ALL" :) replikler olsun zamanınıza değecek bir film. Sonda çalan Cat Stevens şarkısı benim de bireysel favorilerimdendir. GOTGv.2' da karakterlerimiz hakkında daha fazla detayda elde etme şansını yakalıyoruz. Ama bu detaylar gereksiz düzeyde abartılı değil bu yüzden izlerken insanı sıkmıyor. Filmdeki detaylarla yetinmek istemeyenler çizgi romanını da severek okuyabilirler. Gamora ve Nebula yine tam formlarında karşımızdalar. Zoe Saldana ve Karen Gillan sizce de doğru seçim değil mi? Ve Drax' i sona sakladım. Kahkası olsun espiri anlayışı olsun... Sinema salonundan ayrıldığınızda dahi aklınıza geldikçe güleceğiniz yerleri var filmin. "GALAKSİYİ İKİNCİ KEZ Mİ KURTARIYORUZ YANİ?"
    • CaptainBala
      Ama asil soru su olacak tabii ki? THANOS adli yaratikin isminin harfleri ile uyumlu olan hepimizin hayranlikla izleyip cikmasi icin can attigimiz muhtesem otesi filmlerinin sonsuzluk taslarinin bas harfleri olmasi.TesseractScapterOrbAether.geriye kaldi N ve H harfleri.hepimiz biliyoruz ki bu taslar ana tema alinarak yapildi cogu filim.nerdeyse hepsinin sonunda gosterildi 20 saniye civari.avengers dagilmayacak onu biliyoruz ama ne degisecek onu bilmiyoruz.ekip buyuyor.Rogers.Thor.Banner.Stark.Romanov.Carter zaten vardi witchscarlet(bence quicksilver da dirilecek).scottlang(bu filmin sonunda evang.lily de kiyafetini aldi buyuk ihtimalle oda olacak infinity warlarda)warmachine.hawkman.vision.guardiansofgalaxy ekibi(seriye nasil girecekler bilmiyorum bizimkilerin yaninda biraz sonuk kaliyorlar o kesin ama marvel onlara Orb u baya tutturdu o yuzden yardim edebilirler birazcik)ÇAVUŞ JAMES BUCKY BURNES nami diger WINTER SOLDIER(doctorstrange.blackpanther.captainmarvel daha kim gelir ileride su anda aklima gelmedi) neyse baya uzattim bizim thanos(kendisi benim 4.adamimdir.1steven rogers.2tony stark.3bucky burnes) elinde sadece 6 tasin gucunun hepsini deil tabiiki birazini kullanarak tek basina mi ordusu veya arkadaslari varmi varsa da gozukmuyor.nasil karsi koyacak.zaten senaryo belli deil mi dunyayi talan etmeden once ortaligi yakip yiktiktan sonra dunyanin birazini yikip infinity war part1 de avengersi dagitip maglup edicek.2 de bizimkiler toplanip thanos yenecek ama bu ugurda kimler feda olacak.ha bu arada thorun asgardida yardim edecek.tabii ki.bilmedigimiz muttefiklerde olabilir.schmit de geri dönebilir.alin size parodi.
    Back to Top