Hesabım
    2018 Oscar Töreni de Jimmy Kimmel'a Emanet!

    Jimmy Kimmel geri dönecek!

    1929'dan beri dağıtılan ve sinema camiasının en prestijli ödülü olan Oscar ödüllerinin sunuculuğunu 2017 yılında Jimmy Kimmel Live! programı ile tanınan ünlü komedyen Jimmy Kimmel üstlenmişti. Sunuculuğuyla beğeni toplayan komedyen 2018 Oscar töreninde de sunuculuk görevini üstlenecek.

    Töreni organize eden Michael De Luca ve Jennifer Todd yaptıkları açıklama ile 90. Oscar töreni için de ünlü komedyenle anlaştıklarını açıkladı. 90. Oscar Töreni 4 Mart 2018'de gerçekleşecek.

    Konuya dair "Oscar törenini sunmak kariyerimin en önemli noktasıydı" diyen komedyen, "Akademi'nin başkanı Cheryl Boone Isaacs, Akademi CEO'su Dawn Hudson ve en sevdiğim iki kişiyle (Mike De Luca ve Jennifer Todd) birlikte çalışma şansını bana yeniden sundukları için Akademi'ye minnettarım. Bu yılı berbat ettiğimizi düşünüyorsanız 90. yıldönümü programında ne planladığımızı görene kadar bekleyin!" dedi.

    Büyük törenlerin sunuculuğunu üstlenmek Kimmel için yeni bir şey değil. Ünlü komedyen 2016 ve 2012 yıllarında Emmy ödül törenlerinin de sunuculuğunu üstlenmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top