Hesabım
    Yerli Box Office Listesinde Taze Film Egemenliği!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 19-21 Mayıs haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut değil. Vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen 4N1K bu hafta da listenin galibi olurken, listede bu hafta 5 taze film kendine yer bulmayı başardı. Listenin bu haftaki ilk yarısı değişmezken, ikinci yarısı ise taze filmlerden oluşuyor.

    Genç yazar Büşra Yılmaz’ın satış rekorları kıran gençlik kitabından beyazperdeye uyarlanan 4N1K başarılı açılışının ardından çizgisini koruyor. Başrollerinde Gözde MutluerBurak YörükSina ÖzerHasan Denizyaran ve Cemrehan Karakaş'ın yer aldığı gençlik filmi 2. haftasında da zirveyi tutarak 100.369 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sırasında geçtiğimiz hafta olduğu gibi Charlie Hunnam'ı başrolüne yerleştiren Kral Arthur Kılıç Efsanesi yer aldı. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan Guy Ritchie imzalı film 69.471 seyirci tarafından izlendi. Listenin 3. filmi ise vizyonun yerli yapımlarından biri oldu. Eğlenceli yerli komedi Kolonya Cumhuriyeti 5. hafta kapanışını 67.473 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 4. sırasında karanlık bilim kurgu macerası Yaratık: Covenant yer aldı. Alien güzellemesinin yeni devam halkası 2. hafta kapanışını 48.830 seyirci ile yaptı. Beyazperdenin en uzun soluklu serilerinden Hızlı ve Öfkeli'nin 8. devam halkası Hızlı ve Öfkeli 8 bu haftasonunda 44.224 seyirciye ulaştı. Böylece film geçtiğimiz haftaki yerini korumayı başarmış oldu. Listenin ilk yarısının kapanmasıyla birlikte taze vizyon filmlerinin egemenliği başlıyor. Listenin 6. filmi Osmanlı döneminde geçen Hollywood yapımı Osmanlı Subayı oldu. Daha vizyona girmeden dikkatleri üzerine çeken film açılışını 25.413 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında eğlenceli gençlik serisinin yeni devam halkası Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken! yer buldu. Romandan uyarlama gençlik filmi ilk haftasında 23.554 seyirciye ulaştı.

    Listenin 8. sırasında 15.163 seyirci ile animasyon macera Kahramanlar Takımı yer alırken, Yeşilçam ruhunu geri getiren romantik komedi Her Şey Mümkün 13.412 seyirci ile 9. sırada yer buldu. Listenin son filmi ise 13.390 seyirci ile Kanlı Oyun oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top