Hesabım
    Tom Cruise Devam Halkasını İsmini Top Gun: Maverick Olarak Açıkladı!

    Tom Cruise yeni filmi ile ilgili Access Hollywood'a konuştu...

    Tom Cruise uzun sürenin ardından devamını çekme kararı aldığı Top Gun filmi hakkında  Access Hollywood’a konuştu. Cruise, yeni filmin isminin Top Gun: Maverick olarak çıkacağını açıkladı. Tom Cruise ilk filmde olduğunu gibi Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak hayranlarının karşısına çıkacak.

    1986 tarihli, başrollerini Tom Cruise ile Kelly McGillis'in paylaştıkları Top Gun günümüzde dahil kült filmler arasındaki yerini koruyor. Geçtiğimiz yıl 30. yılını kutlayan filmin yönetmenliğini aksiyon sinemasının başarılı ismi Tony Scott üstlenmişti. Film Tom Cruise için de kariyerinin dönüm noktası olmuştu. Unutulmaz filmin devam halkasını bekleyenler 30 yıl arayla da olsa müjdeli haber karşısında oldukça heyecanlı olduklarını sosyal medya paylaşımları ile Tom Cruise’a iletiyor. Film, donanma pilotu olan Pete Mitchell'ın Top Gun onur ödülünü almak için verdiği mücadeleyi anlatmaktaydı. Top Gun Türkiye 'de Şubat 1987'de vizyona girmişti.

    Tron Efsanesi ve Cruise ile birlikte çalıştığı Oblivion filmleri ile bilim kurgu dalındaki yeteneğini kanıtlamış olan Joseph Kosinski filmin yönetmeni için düşünülen isimler arasında başı çekiyor. Yeni Top Gun ile ilgili gelen haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top