Hesabım
    "Siccin 4" İçin Geri Sayım Sürüyor!

    "Siccin 4" 1 Eylül'de sinemalarda!

    Yönetmenliğini Alper Mestçi'nin, senaristliğini Ersan Özer'in üstlendiği Türk yapımı korku filmi Siccin, 2014 yılında karşımıza çıkmıştı. Ardından bir yıl arayla aynı yaratıcı ekiple devam halkası Siccin 2 geldi. 2016 yılı ise Siccin 3: Cürmü Aşk'ın oldu. 2016 yılında sinema seyircisi ile buluşan “Siccin 3” vizyona giren 28'i yerli toplam 59 korku filmi arasında yılın en çok izlenen korku filmi olmuştu. Öteki Sinema anketinde yüksek oy oranıyla 2016 yılının En İyi Korku Filmi ödülüne layık görülen film, farklı konusuyla beğeni toplamıştı. Serinin 4. devam halkası Siccin 4 de 1 Eylül'de vizyona giriyor.

    Yılmaz Ailesi geçmişte oldukça zengin bir ailedir ancak bu durum zamanla değişir. Aile, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi yalnız değildir. Bahçesinde kocasının mezarı bulunan Saadet'in eski evi, başka alemden olan sakinler tarafından sahiplenilmiştir. Ailenin eve gelişi ise bu sakinler tarafından hiç de hoş karşılanmayacaktır, zira bu evde Saadet'ten başkasını istememektedirler...

    Filmin yönetmen koltuğunda, Siccin 4 hakkında, "Siccin serimizin 4.filminde özel bir teknik kullanacağız. İnsanlar filmin etkisinde kalıp, günlerce uykusuz kalacak" diyen, serinin beğenilen yönetmen Alper Mestçi oturacak.

    Çekimleri Kısıklı, Ömerli, Garipçe, Beykoz ve Kemerburgaz'da gerçekleştirilen filmin senaryosu da yönetmen Mestçi’ye ait. Filmin görüntü yönetmenliğini Erhan Makar üstlenirken, müziklerde ise Reşit Gözdamla imzası bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Mirza Metin, Yasemin Kurttekin, Sebahat Adalar, Yasemen Büyükağaoğlu, Mana Alkoy, Merve Ateş, Muhammed Salih Gönültaş, Kıvılcım Kaya, Aslı Sevi ve Adnan Koç gibi isimler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top