Hesabım
    "Mayday 109"un Başrolüne Ansel Elgort Geçiyor!

    John F. Kennedy'nin gençliği Tam Gaz filminin yıldızına emanet...

    Tam Gaz filmi ile gündemde olan Ansel Elgort’un yeni filmi belli oldu. Elgort, John F. Kennedy’in gençliğini canlandırdığı Mayday 109 filmi için anlaşmaya vardı.

    Mayday 109’un senaryosunda Samuel Franco ve Evan Kilgore kalem oynatacak. İkinci Dünya Savaşı sırasında Naval komutanı olan, geleceğin Amerikan Başkanı’nın içinde bulunduğu botun Japon askerleri tarafından batırılması ile açık denizde yaşanmış en dramatik öykülerden biri sinema dünyasına taşınıyor. Filmin yönetmen koltuğu henüz boş. Filmin yapımcıları Basil Iwanyk ve Beau Flynn doğru yönetmeni bulmak için arayışlarını sürdürüyor. Iwanyk Deadline’a yaptığı açıklamada “Ansel’in ekibe dahil olmasından oldukça heyecan duyduk. O sadece harika bir aktör değil aynı zamanda iyi bir atlet ve genç Kennedy’e çok benziyor” şeklinde konuştu.

    1994 New York doğumlu ABD'li aktör ve şarkıcı Ansel Elgort, Carrie: Günah Tohumu, Uyumsuz serisi, Men, Women & Children, Aynı Yıldızın Altında, Kuralsız ve son olarak kadrosunda Kevin Spacey, Jon Hamm, Lily James, Eiza Gonzalez bulunduğu, Edgar Wright imzalı aksiyon filmi Tam Gaz’da yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top