Beyazperdem
Lily James
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Lily Chloe Ninette Thomson

Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 5 Nisan 1989 (Esher, Birleşik Krallık)
Yaş 28
8
yıllık kariyer
13
film ve dizi

Filmografi

En Karanlık Saat
En Karanlık Saat
23 Şubat 2018
Tam Gaz
Tam Gaz
30 Haziran 2017
İstisna
İstisna
14 Temmuz 2017
Sindirella
Sindirella
13 Mart 2015
Çok Pişmiş
Çok Pişmiş
30 Ekim 2015
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

76 Fotoğraf

Haber

Sindirella'nın Sırrı Açığa Çıktı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
12 Şubat 2015 Perşembe
Cate Blanchett Dehşet Saçıyor!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
10 Şubat 2015 Salı
Sindirella filminden yepyeni bir TV spotu daha görücüye çıktı!
Mini Dizi War and Peace’in Kadrosu Belli Oldu
HABERLER - Sanatçılar
29 Aralık 2014 Pazartesi
BBC’den altı bölümlük tarihi mini dizi…
9 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top