Hesabım
    "Ant-Man and the Wasp"ın Kadrosu Genişliyor!

    "Ant-Man and the Wasp"ın kadrosuna Walton Goggins de katıldı.

    Marvel'ın cep boy süper kahramanı Ant-Man'in yeni maceralarını beyaz perdeye taşıyacak olan Ant-Man and The Wasp'ın kadrosu genişlemeye devam ediyor. 

    Ant-Man'in senaryosunda da yeniden yazım aşamasında boy göstermiş olan Transformers senaristleri Andrew Barrer ile Gabriel Ferrari'nin senaryosuna imza atacakları yapımın kadrosuna henüz açıklanmayan bir rol için Amerikalı oyuncu Walton Goggins de dahil oldu. 

    Çekimlerinin bu ay içinde Atlanta, Georgia'da başlaması beklenen yapımda ünlü süper kahramanı bir kez daha Paul Rudd üstlenirken, mini mini süper kahramanın büyük aşkı Hope Pym nam-ı diğer Wasp'ı da Evangeline Lilly canlandıracak. Bilimadamı Hank Pym rolünde Michael Douglas, Luis rolünde Michael Pena, Kurt rolünde David Dastmalchian da kadroya geri dönen isimler arasında yer alıyor. Filmden gelen bir önceki kadro gelişmesi ise Randall Park'ın S.H.I.E.L.D. ajanı Jimmy Woo rolünde boy gösterecek olmasıydı.

    Dünya çapında 518 milyon dolar gişe yapan çizgi roman uyarlaması Ant-Man'in devam filmi Ant-Man and The Wasp'ın yönetmen koltuğunda bir kez daha Peyton Reed oturacak. Film ülkemizde 6 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top