Hesabım
    "Bumblebee" Spin-off Projesine Sürpriz İsim!

    "Bumblebee" filmine John Cena da katıldı.

    Ünlü WWE, ülkemizdeki adıyla Amerikan Güreşi yıldızı John Cena beyaz perde kariyerinde hızlı adımlarla tırmanıyor. Trainwreck, Babalar Savaşıyor gibi filmlerde boy göstermesinin ardından The Wall'da başrolde gördüğümüz güreşçinin adı bu kez yepyeni bir projeyle anılıyor.

    The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre beyaz perdenin en uzun soluklu projelerinden Transformers serisinin serinin en sevilen karakterlerinden sarı transformer Bumblebee'yi temel alacak filminde Cena da boy gösterecek. 80'li yıllarda geçecek olan film Transformers hikayesinin geçmişine bir bakış sunacak. Cena filmin başrolünü üstlenecek.

    İz Peşinde ile 2011 yılında Oscar adaylığı kazanan Hailee Steinfeld'in Charlie isminde, okul çıkışlarında tamirci olarak çalışan erkeksi bir karakteri canlandıracağı filmde Bumblebee bir çöp yığınında keşfedilecek ve macera başlayacak. 

    Filmin yönetmen koltuğuna En İyi Animasyon dahil olmak üzere 2 dalda adaylık kazanan Kubo ve Sihirli Telleri filminin yönetmenliğini üstlenen, Laika şirketinin CEO'su Travis Knight oturacak. Kubo ile ilk yönetmenlik deneyimini yaşayan Knight'ın 2. uzun metraj filmi olacak olan ve aynı zamanda ilk animasyon dışı projesi olacak olan filmin senaryosunu ise Christina Hodson üstleniyor. Serinin iki gedikli ismi Lorenzo Di Bonaventura ve Michael Bay'in de yapımcıları olarak yer alacağı film 21 Aralık 2018'de ülkemizde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top