Hesabım
    DC'nin "Shazam!"ında Superman'in Başı Dertte!

    "Shazam!" filminin senaryosuna "ilk bakış"

    Yönetmeni David F. Sandberg'in “DC evreninin şu ana kadar uyarlanmış en neşeli, kaygısız ve güler yüzlü süper kahramanı ile tanışacaksınız” dediği Shazam! filminin senaryosuna "ilk bakış" geldi.

    DC Genişletilmiş Sinematik Evreni'nin mahsüllerini yavaş yavaş beyaz perdede görmeye başlıyoruz. Wonder Woman, Aquaman, Flash gibi pek çok karakteri beyaz perdeye taşıyan bu evren genişlemesi sevilen süper kahraman Shazam'a dek ulaştı. Lights Out ve Annabelle: Creation yönetmeni Sandberg'ün yönetmen koltuğunu üstlendiği yapımın senaryosu ise ilk uzun metraj senaryosunu üstlenen Henry Gayden'ın imzasını taşıyor.

    Eğer fark etmediyseniz yönetmenin "Tanrım Henry bu son senaryo mükemmel!" mesajıyla paylaştığı bu gönderi aslında bir şakadan ibaret. Zira senaryodaki metinlere baktığımızda Superman'in Shazam'ın karşısına çıktığını ve ondan korktuğu için bir anda gözlüklerini taktığını okuyoruz. Shazam gözünde gözlük olduğunda Superman'i tanıyamıyor ve ona ünlü süper kahramanın nereye gittiğini görüp görmediğini soruyor. Superman görmediğini söyleyerek Shazam'e kostümünün kapşonu olup olmadığını soruyor ve Shazam Superman'in kapşonuna bakabilmesi için arkasını göndüğünde Superman tarafından tekmeleniyor.

    Böyle bir senaryonun gerçekleşmesi elbette ki bir hayli komik olabilirdi. Ancak ne yazık ki şu ana dek Shazam filminden gelen tek bakış bu hayali olan. Genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek yetişkin bir süper kahramana dönüşebilmesi elbette ki bir çok çocuğun hayallerini yansıtan bir fantazi. Bakalım beyaz perde uyarlaması nasıl olacak?

    Film Amerika'da 5 Nisan 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top