Hesabım
    "Cenaze İşleri"nden Teaser Geldi!

    "Cenaze İşleri" 8 Eylül'de sinemalarda!

    Belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olayları mizahla harmanlayacak olan yerli komedi Cenaze İşleri'nden beklenen teaser yayınlandı.

    Yapımcılığını Saygın Film ve Serpil Altın Film’in yaptığı filmin yönetmen koltuğunda daha önce KızkaçıranSağsalimTerkedilmiş ve Öldür Beni gibi filmlere imza atan yönetmen Korhan Uğur oturuyor. Filmin kadrosunda ayrıca Ergun KuyucuBarış KıralioğluYüksel ÜnalCaner Atacan ve Suzan AksoyBedia EnerAydan BurhanHalil Kumova gibi oyuncular yer alıyor.

    Melih Selçuk’un ve Cemre Melis Çınar'ın başrolünü üstleneceği film hakkında ilk sinema bir filminde boy gösterecek olan Çınar, “Dün 4 sahne çektik ama hala o heyecanımı koruyorum. Burada üstatlarımızla beraber çalışıyoruz, çok ayrı bir keyif. Harika bir ekimiz var. Harika bir yönetmenimiz var, çok iyi yapımcılarımız var”şeklinde konuştu. Seyircinin çok eğleneceği bir film olacağını kaydeden Çınar, “Çok duygulanacağı, çok güleceği, çok seveceği bir film olacağına çok eminim. Biz çok gülerek çekiyoruz, ben sahnelerde çok zor tutuyorum kendimi. Eğer biz bu kadar eğleniyorsak eminim ki onlar da çok eğlenecekler. Düşündüklerinden çok farklı bir film olacak. Enerjisi çok yüksek bir kadro var” dedi.

    Orhan belediyenin kimsesizler mezarlığında çalışan, sıradan bir adamdır. Orhan'ın en büyük hayali sevgilisi Serpil'le evlenmektir. Ancak para durumunun el vermemesi sebebiyle bu hayalini gerçekleştiremez. Ancak Orhan'ın karşısına bir fırsat çıkar. Arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak için Orhan'a gelir. Para karşılığı cesedi kimsesizler mezarlığına gömmesini isteyen arkadaşını geri çevirmek isteyen Orhan, bir yandan da gelen parayla Serpil'le evlenebileceğini düşünür. İstemeye istemeye kabul ettiği işi yerine getirmek için cesedi mezarlıkta gömmeye hazırlanırken, "ceset"in aslında ölü olmadığını fark eder...

    Yönetmenin senaryosunu Serpil Altın’la birlikte kaleme aldığı film 8 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top