Hesabım
    Shyamalan İmzalı "Glass"ın Sinopsisi Açıklandı!

    "Parçalanmış"ın devam halkasında neler olacak?

    Altıncı Hisİşaretler ve Ziyaret filmlerinin usta yönetmeni M. Night Shyamalan'ın beyaz perdede Sudaki Kız ve Mistik Olay gibi filmleriyle zaman zaman düşüşe geçse de perdede son olarak seyircilerle buluşan Parçalanmış filmi ile bir kez daha henüz tükenmediğini bizlere kanıtlamıştı. Yeni nesil X-Men serisinin genç Profesör Charles Xavier'ı BAFTA ödüllü İskoç aktör James McAvoy ile The Witch filmi ile yıldızı parlayan Anya Taylor Joy'u başrollerine yerleştiren  "Parçalanmış" gerek iyi ayarlanmış gerilim dozuyla gerek oyunculuklarıyla gerekse de finalinde Shyamalan'ın sevilen filmlerinden Ölümsüz'e yaptığı sürpriz göndermeyle bir hayli konuşulmuştu. Filmden gelecek olan devam halkası Glass'a dair kimi detaylar bilinse de "Ölümsüz" ile nasıl bağlantılı olacağı merak konusuydu. Nihayet müjdeli haber geldi, devam halkasına dair detaylar açıklandı.

    Ölümsüz filminin Bruce Willis tarafından canlandırılan baş kahramanı David Dunn'ı seriye dahil eden final ile birlikte devam halkasında iki filmin kesişeceği biliniyordu. Devam halkasında Willis'in canlandırdığı Dunn'ın yanı sıra Samuel Jackson'ın Elijah Price/Mr. Glass'ı da yer alacak. Elbette McAvoy'un sayısız kişilikleri ve onun elinden kurtulmayı başaran tek kurban olan Casey Cooke karakteri de filmin içinde yer alıyor. 

    Devam halkasında Dunn, Kevin Wendell Crumb'ın parçalanmış kişiliklerinden biri olan ve en tehlikelisi olarak öne çıkan The Beast'in peşine düşecek. Bu kovalamaca sırasında Mr. Glass'ın gölgesi de yavaş yavaş kendini göstermeye başlayacak. Glass'ın bildiği kimi sırlar iki adam için de kritik düzeyde önem kazanacak.

    Şimdilik gelen bilgiler bu kadar. Sizce nasıl bir film ortaya çıkacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top