Hesabım
    Star Wars: Son Jedi'da "İlk Düzen" Kendini Aşıyor!

    "Star Wars: Son Jedi" filminden İlk Düzen araçları geldi.

    Genç nesil bilim kurgu kahramanlarının çağı başladı. Beyaz perdenin en uzun soluklu ve en sevilen bilim kurgu serilerinden Star Wars'un orijinal karakterlerle başlayıp yeni yüzlerle devam eden yeni üçlemesi 2. devam halkasıyla seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Star Wars: Son Jedi'dan "İlk Düzen"in araçlarına dair bir bakış videosu geldi.

    Yeni Galaktik Cumhuriyet'i tahttan indirip galaksinin kontrolünü ele geçirmeyi hedefleyen "İlk Düzen" serinin bir önceki filmi Star Wars: Güç Uyanıyor'da bozguna uğramıştı. Starkiller Üssü General Hux'un umduğu gibi sonuç vermemiş ve Direniş'le birlikte Rey'in de Kylo Ren'i alt etmesi sayesinde, Cumhuriyet'in yıkılması planı gerçekleşmemişti. Görünen o ki Ren Şövalyeleri ile eli bir hayli güçlü olan askeri örgüt silahlanmaya da bir hayli yatırım yapmış. Serinin 8. devam halkasında karşımıza çıkacak olan "All-Terrain Mega-Caliber Six" ya da "AT-M6" ve nitelikli savaş gemisi "First Order Dreadnought"u tanıtan video yayınlandı.

    Başrollerini Daisy RidleyJohn Boyega ve Adam Driver'ın üstlendiği filmde orijinal üçlemenin Luke Skywalker ve Prenses Leia'sı Mark Hamill ile Carrie Fisher da yer alıyor. Akademi ödüllü Benicio Del Toro, Akademi ödülü adayı Laura Dern ve Kelly Marie Tran serinin yeni yüzleri olurken, Lupita Nyong’o Maz Kanata, Oscar Isaac Poe Dameron, Domhnall Gleeson General Hux, Anthony Daniels C-3PO, Gwendoline Christie Captain Phasma ve Andy Serkis Snoke olarak seriye geri dönecek.

    8. devam halkası da Star Wars: Güç Uyanıyor'da tanıştığımız genç kadın kahraman Rey'in Finn, Poe ve efsanevi jedi ustası Luke Skywalker ile maceralarını temel alacak. Geçtiğimiz filmde Luke Skywalker'ın yerini belirlemek için büyük bir mücadele verilmişti ve Rey First Order'dan önce Skywalker'a ulaşmayı başarmıştı. Bakalım devam halkasında Luke nasıl bir pozisyonda olacak?

    Yönetmen koltuğunda Rian Johnson'ı oturtan yepyeni devam halkası ülkemizde 15 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top