Beyazperdem
Lupita Nyong'o
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Lupita Amondi Nyong'o

Uyruk Meksikalı, Kenyalı
Doğum tarihi 1 Mart 1983
Yaş 34
4
yıllık kariyer
8
film ve dizi

Filmografi

Star Wars: Son Jedi
Star Wars: Son Jedi
15 Aralık 2017
Orman Çocuğu
Orman Çocuğu
15 Nisan 2016
Queen Of Katwe
Queen Of Katwe
13 Ocak 2017
Star Wars: Güç Uyanıyor
Star Wars: Güç Uyanıyor
18 Aralık 2015
Non-Stop
Non-Stop
21 Mart 2014
12 Yıllık Esaret
12 Yıllık Esaret
24 Ocak 2014
Tüm filmografisi

Bonus videolar

Fotoğraflar

27 Fotoğraf

Haber

Carrie Fisher'a Son Veda!
HABERLER - Sanatçılar
28 Aralık 2016 Çarşamba
Hollywood'ta Neler Oluyor? Jumanji, The Dark Tower, Pasific Rim 2...
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
13 Mayıs 2016 Cuma
Hollywood'tan son haberler burada!
Met Gala 2016'dan En Şık Kareler!
HABERLER - Özel Dosyalar
3 Mayıs 2016 Salı
Bu senenin en şık ünlüsü kim?
11 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top