Hesabım
    Yeni Joker'imiz Leonardo DiCaprio mu Olacak?

    Warner Bros. yapımı filmden yeni gelişmeler!

    Yeni Joker için iddialı isim! Warner Bros. Pictures ve DC Comics işbirliğiyle beyaz perdeye taşınacak olan yeni Joker filminin başrolü için Leonardo DiCaprio'nun düşünüldüğü ortaya çıktı. 

    Son olarak Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminde dönemimizin en başarılı erkek oyuncularından Jared Leto'nun canlandırdığı ikonik kötü karakter Joker, DC çizgi roman aleminin en ikonik karakterleri arasında yer alıyor. Gotham'ın koruyucusu Batman'in en önemli düşmanları arasında yer alan ve tahmin edilemez kişiliği ile pek çok beklenmedik planla ortaya çıkan Joker'i bir kez daha beyaz perdede görmek için elbette ki heyecan büyük! Yapım stüdyosu bu kez Joker'in geçmişinin temel alınacağını ve 80'lerin başlangıcında Joker'in kim olduğunu göreceğimizin ipuçlarını verirken, filmde ünlü karakteri Leto'nun yerine başka bir oyuncunun canlandıracağını da belirtmişti.

    Gelen son iddialara göre bu ismin Oscar ödüllü oyuncu DiCaprio olması gündemde. Daha önce hiçbir çizgi roman uyarlamasında yer almamış olan oyuncunun filmin başrolünü üstlenmesi pek olası gözükmese de yapım şirketinin bir kozu var; o da DiCaprio'yla uzun dönemli bir geçmişi olan Martin Scorsese'nin filmin yapımcıları arasında yer alması. Bu da henüz kesinleşmiş bir bilgi olmasa da, gerçek olması halinde DiCaprio'nun rolü almasında bir etkisi olabileceği konuşuluyor.

    Leto'dan önce usta oyuncu Jack Nicholson ve zamansızca kaybettiğimiz Heath Ledger gibi isimlerce canlandırılmış olan karakterin bu kez nasıl bir imajla beyaz perdeye yansıtılacağı gizemini koruyor. Todd Phillips ve Scott Silver'ın senaryosunu üstleneceği Joker filminin yönetmen koltuğunda da Phillips oturacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top