Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Heath Ledger
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Heathcliff Andrew Ledger

    Uyruk Avustralyalı
    Doğum tarihi 4 Nisan 1979 ( Perth, Batı Avustralya, Avustralya)
    Ölümü 22 Ocak 2008 28 yaşında (New York, New York, ABD)
    20
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Filmografi

    Dr. Parnassus
    Dr. Parnassus
    2 Nisan 2010
    Kara Şövalye
    Kara Şövalye
    25 Temmuz 2008
    Beni Orada Arama
    Beni Orada Arama
    16 Mayıs 2008
    Candy
    Candy
    6 Temmuz 2007
    Brokeback Dağı
    Brokeback Dağı
    24 Mart 2006
    Casanova
    Casanova
    31 Mart 2006
    Çılgın Kardeşler
    Çılgın Kardeşler
    9 Aralık 2005
    Lords of Dogtown
    Lords of Dogtown
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    101 Fotoğraf

    Haber

    En Kötüden En İyiye Joker Performansları!
    HABERLER - Özel Dosyalar
    13 Ekim 2019 Pazar
    Size göre en iyisi hangisi?
    Film Çekimleri Sırasında Yaşamını Yitiren Oyuncular...
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    11 Eylül 2019 Çarşamba
    Çekimler sürerken hayatını kaybeden ünlüler kimler?
    13 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    • Tamer Taş
      kısa ömründe bunca başarılı oyunculuk performansı gösteren bu genç adam, eğer hayatta olsaydı daha ne filmlerde muhteşem oyunculuğa imza atardı kim bilir? Öldüğünden sonra Kara şövalye de ki ''Joker ''performansı ile Oscar ı nı onun adına ailesi, babası aldı.Basında ölümü uyuşturucu yüzünden belirtilse de , yapılan otopsi ve ailesinin açıklaması yanlış ilaç kullanımı sonucunda olduğu ifade edilmişti.Genç öldü, efsane oldu
    • Elnur A.
      Her filmle daha da yükselen, oyunculuğunu geliştiren bir oyuncuydu ve zirvelik bir oyunla bıraktı...ah şu uyuşturucu
    • Ferdi ?enol
      2.film de Batman den çok daha fazla öne çıkmış bir karakterdir , kendisini her ne kadar da sevmesemde çok güzel bir film e güzel bir düşman gitmiş .
    • Erman Tokatl?
      Kusursuz oyuncu
    Yorumları göster
    Back to Top