Beyazperdem
    Heath Ledger
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Heathcliff Andrew Ledger

    Uyruk Avustralyalı
    Doğum tarihi 4 Nisan 1979 ( Perth, Batı Avustralya, Avustralya)
    Ölümü 22 Ocak 2008 28 yaşında (New York, New York, ABD)
    22
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Filmografi

    Dr. Parnassus
    Dr. Parnassus
    2 Nisan 2010
    Kara Şövalye
    Kara Şövalye
    25 Temmuz 2008
    Beni Orada Arama
    Beni Orada Arama
    16 Mayıs 2008
    Candy
    Candy
    6 Temmuz 2007
    Brokeback Dağı
    Brokeback Dağı
    24 Mart 2006
    Casanova
    Casanova
    31 Mart 2006
    Çılgın Kardeşler
    Çılgın Kardeşler
    9 Aralık 2005
    Lords of Dogtown
    Lords of Dogtown
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    99 Fotoğraf

    Haber

    Tüm Zamanların En Çarpıcı 20 Performansı
    HABERLER - Röportajlar
    15 Temmuz 2018 Pazar
    Kaybettiğimiz Ünlülerin Son Fotoğrafları!
    HABERLER - Sanatçılar
    21 Nisan 2018 Cumartesi
    Aramızdan ayrılan ünlülerin bilinen son fotoğraflarını listeledik.
    Başrollerden Daha Fazla Yıldızı Parlayan Yardımcı Oyuncular!
    HABERLER - Özel Dosyalar
    9 Nisan 2018 Pazartesi
    Sinema tarihinin en iyi yardımcı oyuncu performanslarına göz atıyoruz.
    10 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    • Erman Tokatl?
      Kusursuz oyuncu
    • Ferdi ?enol
      2.film de Batman den çok daha fazla öne çıkmış bir karakterdir , kendisini her ne kadar da sevmesemde çok güzel bir film e güzel bir düşman gitmiş .
    • Elnur A.
      Her filmle daha da yükselen, oyunculuğunu geliştiren bir oyuncuydu ve zirvelik bir oyunla bıraktı...ah şu uyuşturucu
    Yorumları göster
    Back to Top