Beyazperdem
Heath Ledger
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Heathcliff Andrew Ledger

Uyruk Avustralyalı
Doğum tarihi 4 Nisan 1979 ( Perth, Batı Avustralya, Avustralya)
Ölümü 22 Ocak 2008 28 yaşında (New York, New York, ABD)
22
yıllık kariyer
18
film ve dizi

Filmografi

Dr. Parnassus
Dr. Parnassus
2 Nisan 2010
Kara Şövalye
Kara Şövalye
25 Temmuz 2008
Beni Orada Arama
Beni Orada Arama
16 Mayıs 2008
Candy
Candy
6 Temmuz 2007
Brokeback Dağı
Brokeback Dağı
24 Mart 2006
Casanova
Casanova
31 Mart 2006
Çılgın Kardeşler
Çılgın Kardeşler
9 Aralık 2005
Lords of Dogtown
Lords of Dogtown
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

99 Fotoğraf

Haber

Kaybettiğimiz Ünlülerin Son Fotoğrafları!
HABERLER - Sanatçılar
21 Nisan 2018 Cumartesi
Başrollerden Daha Fazla Yıldızı Parlayan Yardımcı Oyuncular!
HABERLER - Özel Dosyalar
9 Nisan 2018 Pazartesi
Sinema tarihinin en iyi yardımcı oyuncu performanslarına göz atıyoruz.
Film Çekimleri Sırasında Yaşamını Yitiren Oyuncular...
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
22 Ocak 2018 Pazartesi
Çekimler sürerken hayatını kaybeden ünlüler kimler?
9 Sanatçı haberleri
Yorumlar
  • Erman Tokatl?
    Kusursuz oyuncu
  • Ferdi ?enol
    2.film de Batman den çok daha fazla öne çıkmış bir karakterdir , kendisini her ne kadar da sevmesemde çok güzel bir film e güzel bir düşman gitmiş .
  • Elnur A.
    Her filmle daha da yükselen, oyunculuğunu geliştiren bir oyuncuydu ve zirvelik bir oyunla bıraktı...ah şu uyuşturucu
Yorumları göster
Back to Top