Hesabım
    6.6.06

    Omen haftasonunu beklemese de...

    20th Century Fox bir geleneği bozarak Cuma gününü bekleyemedi ve Omen filmini 6.6.2006 tarihine denk getirerek tüm dünyada vizyona soktu. The Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre seçilen tarih, en azından ABD'de kimseyi hüsrana uğratmadı.

    John Moore?un, 1976'da Richard Donner tarafından beyazperdeye uyarlanan Omen?den yeniden uyarladığı aynı adlı film, Salı olmasına rağmen ilk gün 12.6 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

    Hatta Moore'un filmi Salı günü gişe hasılatları değerlendirildiğinde; hemen hemen aynı gişe hasılatına ulaşan Zor Baba ve Dünür?ü ve bir başka iddialı yapım Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü?nü bile geride bıraktı. Üçlemenin son filminin ilk Salı'sında ulaştığı hasılat 12.4 milyon dolardı.

    Salı günleri vizyon çıkışı için pek tercih edilmiyor olsa da Omen büyük bir başarı yakaladı ve Salı günü elde edilmiş en iyi hasılata ulaştı. Aynı günde vizyona giren filmler arasında son olarak Kurtuluş Günü 11.1 milyon dolar kazanmıştı.

    Yine aynı günde vizyona giren filmler içinde en iyi gişe gelirlerini; 10.2 milyon dolarla Ali ve 6.4 milyon dolarla Baba 3 elde etmişti.

    Sanem Türk

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top