Hesabım
    Rami Malek'in Freddie Mercury'si Görücüye Çıktı!

    Rami Malek'in Mercury'sine ilk bakış!

    Mr Robot dizisi ile dünya çapında ün ve başarı kazanan oyuncu 35 yaşındaki Rami Malek'in Queen'in efsanevi solisti Freddie Mercury'yi canlandıracağı ilk duyurulduğunda heyecan doruktaydı. Beklenti sürerken nihayet "Bohemian Rhapsody" filminden ilk kare geldi. "En İyi Drama Başrolü" ile Emmy ödülü kazanan ve yine aynı dalda Altın Küre'ye aday gösterilen Malek'in Mercury'yi başarıyla yansıttığını söylemek bizce hiç de yanlış olmaz!

    Yönetmenliğini X-Men filmlerinin yanı sıra kültler arasında yerini almış olan Olağan Şüpheliler'e attığı imza ile bilinen yönetmen Bryan Singer'ın üstleneceği filmin başrolü için daha önce müzisyen Sacha Baron Cohen veya Ben Whishaw gibi isimler düşünülmüştü. Senaryosunda Stephen Hawking'in hayatını anlatan Her Şeyin Teorisi filminin senaryosunu kaleme alan Anthony McCarten'ın imzasını taşıyan filmin kadrosunda Joseph MazzelloBen HardyAllen Leech ve Gwilym Lee gibi isimler bulunuyor.

    1970'lerde grubun oluşumundan 1985'te Live Aid'teki efsanevi performanslarına kadar Queen'in yolculuğunu gözler önüne serecek olan film 31 Aralık 2018'te Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top